«Αφοπλίστε τους κομματικούς στρατούς» ζητά ο Κ.Σκανδαλίδης
Έκκληση προς τους υποψηφίους για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ να αφοπλίσουν τους κομματικούς στρατούς, γιατί κινδυνεύουν να διαρραγούν οι σχέσεις του Κινήματος, απηύθυνε ο Κ.Σκανδαλίδης από το Ρέθυμνο. Από τα Χανιά είπε πως το ΠΑΣΟΚ, όπως είναι σήμερα, δεν μπορεί να κερδίσει ούτε τις επόμενες εκλογές.
53
Έκκληση προς τους δύο άλλους υποψηφίους για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ να αφοπλίσουν τους κομματικούς στρατούς, γιατί κινδυνεύουν να διαρραγούν οι σχέσεις και η βάση του Κινήματος, απηύθυνε ο Κώστας Σκανδαλίδης, κατά την ομιλία του στο Ρέθυμνο.
«Δυστυχώς κάθε μέρα που περνά εντείνεται τόσο ο τακτικός πόλεμος όσο και ο ανταρτοπόλεμος ανάμεσα στα δύο εσωκομματικά χαρακώματα. Επαναφέρω την πρόταση μου στους συνυποψήφιους μου, να αφοπλίσουν αμέσως τους στρατούς. Έχουν ιστορική ευθύνη γιατί κινδυνεύει να διαρραγούν οι σχέσεις και η βάση του κινήματος. Μια βάση που παρακολουθεί αποσβολωμένη από τα παράθυρα, που διψάει για πολιτική συζήτηση, που προσδοκά από μας υπεύθυνη στάση που να τους δίνει ελπίδα και προοπτική.
»Εγω επιμένω στην μοναχική μου πορεία και διαδρομή, να μιλώ πολιτικά, να προτείνω, να προσπαθώ να ανοίξω δρόμους για την επόμενη μέρα. Αυτό θα το κάνω με οση δύναμη διαθέτω» τόνισε ο κ. Σκανδαλίδης.
Ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε ότι ο διχασμός και η πόλωση δεν πρέπει να φθάσουν στην βάση του κινήματος και κάλεσε την βάση του ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο, να μην εγκλωβισθεί -όπως είπε- στα χαρακώματα, αλλά να εμπιστευτεί με την ψήφο της το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος, το ΠΑΣΟΚ της νίκης.
Ο κ. Σκανδαλίδης στην ομιλία του υποστήριξε ακόμα ότι αυτό που λείπει τα τελευταία χρόνια από το ΠΑΣΟΚ είναι η εμπιστοσύνη των πολιτών.
Αργότερα από τα Χανιά τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ, όπως είναι σήμερα, δεν μπορεί να κερδίσει ούτε τις επόμενες εκλογές. Παράλληλα, χαρακτήρισε συνειδησιακή την υποψηφιότητα του, που θέλει, όπως είπε, να δώσει μια νέα δυναμική σε ένα συλλογικό κίνημα.
Ο κ. Σκανδαλίδης έστρεψε τα βέλη του κατά της ΝΔ υποστηρίζοντας πώς επιχειρεί να χτίσει ένα καθεστώς και πρόσθεσε: «Η αγωνία της βάσης του ΠΑΣΟΚ είναι ο κίνδυνος της πολύχρονης διακυβέρνησης της ΝΔ. Η ΝΔ χτίζει ένα καθεστώς και το χτίζει πάνω στην παραπλάνηση του λαού και των πολιτών. Το χτίζει πάνω σε αυτό που λέγαμε κρυφή ατζέντα».
Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη το ΠΑΣΟΚ να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να χαράξει νέα στρατηγική νίκης.
Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ λέγοντας: «Η 11η η και η 18η Νοεμβρίου δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι ένας σταθμός μια διαδρομή. Την ίδια και μεγαλύτερη σημασία έχει πηγαίνοντας στην εθνική συνδιάσκεψη να δεσμευτούμε για την επόμενη μέρα κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να συμφωνήσουμε πολιτικά και η πορεία προς το συνέδριο του Φεβρουαρίου να είναι μια πορεία προς το λαό, να μην είναι μια εσωστρεφής διαδικασία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η ΕΕ… κοπιάρει τους Κινέζους για να γίνει υπερδύναμη
- «Οι πάντες διατρέχουν κίνδυνο»: Ο συγγραφέας Ρούσντι προειδοποιεί εναντίον της πολιτικής βίας στις ΗΠΑ
- ΗΠΑ: Η αποδοχή της πολιτικής Τραμπ στο μεταναστευτικό υποχωρεί σε ιστορικό χαμηλό
- Πεζέσκιαν: Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη καθοδηγούνται από την απληστία για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο του Ιράν
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως οι ΗΠΑ προχωρούν σε στοχευμένους δασμούς στη Νότια Κορέα
- Αυτοκίνητο: Η Γερμανία επαναφέρει την επιδότηση 3 δισ. ευρώ για τα ηλεκτρικά οχήματα


