Πτώση σημείωσαν τα χρηματιστήρια στη Νέα Υόρκη και την Ευρώπη
Ελαφρά μείωση σημείωσαν για δεύτερη συνεχή ημέρα τα χρηματιστήρια και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Όλοι οι δέικτες κινήθηκαν πτωτικά σε ποσοστά μικρότερα του 1% εκτός από τοιν δέικτη της Ζυρίχης ποπυ έχασε 1,28%.
96
Ελαφρά μείωση σημείωσαν για δεύτερη ημέρα τα χρηματιστήρια και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.
Στη Νέα Υόρκη, ο βιομηχανικός Dow Jones σημείωσε μικρή πτώση 0,51% κλείνοντας στις 13.912, 94 μονάδες. Πτώση παρουσίασε και ο Nasdaq που έκλεισε με πτώση 0,58% στις 2.763,91 μονάδες. Ο S&P 500 έπεσε 0,66% και διαμορφώθηκε στις 1.538,53 μονάδες.
Στο ίδιο, πτωτικό, μήκος κύματος με τη Δευτέρα κυμάνθηκαν την Τρίτη τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Στο Λονδίνο ο δείκτης FTSE 100 έκλεισε στις 6.614,10 μονάδες με απώλειες 0,45%. Στην Φρανκφούρτη, ο DAX 30 σημείωσε οριακή πτώση 0,08% κλείνοντας στις 7.962,40 μονάδες.
Αναφορικά με τον δείκτη CAC 40 στο Παρίσι, σημείωσε απώλειες 0,56% φτάνοντας στις 5.774,36 μονάδες. Στη Ζυρίχη ο δείκτης SMI έχασε 1,28%, στις 9.062,73 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νότιο Σουδάν: Νέα κλιμάκωση της βίας, έκκληση για πολιτική λύση και προστασία αμάχων στο ΣΑ του ΟΗΕ
- Πόση ενέργεια μας έχει απομείνει;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και τα νότια, θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα
- Οικονομική ασφυξία: Το μετέωρο βήμα του συνταξιούχου με απώλειες 3,5 δισ. ευρώ φέτος
- Μετασχηματισμός ΕΛΤΑ: Σε ιδιώτες 150 «ιδιολειτουργούμενα» καταστήματα
- Κληρονομιά: Πώς μοιράζεται όταν δεν υπάρχει διαθήκη

