
Με οριακές απώλειες άνοιξε το Χρηματιστήριο την Πέμπτη
Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Πέμπτη. Ο γενικός δείκτης τιμών, στις 10:50, βρισκόταν στις 4.976,17 μονάδες παρουσιάζοντας οριακές απώλειες σε ποσοστό 0,05%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 18,4 εκατομμύρια ευρώ.
38
Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Πέμπτη. Ο γενικός δείκτης τιμών, στις 10:50, βρισκόταν στις 4.976,17 μονάδες παρουσιάζοντας οριακές απώλειες σε ποσοστό 0,05%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 18,4 εκατομμύρια ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες κινούνται στην πλειονότητά τους σε θετική τροχιά.
Τη μεγαλύτερη άνοδο παρουσιάζουν οι εξής: των Μέσων Ενημέρωσης σε ποσοστό 0,66%, των Κατασκευών σε ποσοστό 0,22% και της Υγείας κατά 0,20%.
Τη μεγαλύτερη πτώση έχουν οι εξής: της Κοινής Ωφέλειας σε ποσοστό 0,71%, των Τηλεπικοινωνιών κατά 0,54% και της Τεχνολογίας κατά 0,33%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης υποχωρεί κατά 0,13%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης παρουσιάζει άνοδο κατά 0,05% και της μικρής κεφαλαιοποίησης σημειώνει κέρδη σε ποσοστό 0,03%.
Τη μεγαλύτερη ποσοστιαία άνοδο έχουν οι μετοχές: Yalco +7,52%, Lavipharm +5,56% και ΕΒΖ +4,12%.
Τη μεγαλύτερη πτώση έχουν οι μετοχές των εταιριών: Καραμολέγκος -5,47%, Αγροτικός Οίκος Σπύρου -3,21% και Nexans Ελλάς -2,79%.
Από τις μετοχές που διαπραγματεύονται, 71 ενισχύονται, 59 υποχωρούν και 43 παραμένουν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Παράνομη προμήθεια με δικαστική βούλα
- Ευρωκοινοβούλιο: Από τις υποκλοπές στα Τέμπη: «Αυταρχισμός, συγκάλυψη και θεσμική εκτροπή»
- Euroleague: Οι ώρες που θα γίνουν οι ημιτελικοί του Final Four – Πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός
- Αλαβές – Μπαρτσελόνα 1-0: Τρίποντο «χρυσάφι» στη μάχη για την παραμονή
- Αταμάν: «Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ, συγχαρητήρια στη Βαλένθια»
- Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας 3-0: Oι «Πολίτες» νίκησαν εύκολα και περιμένουν γκέλα της ‘Αρσεναλ
