«Όψιμο μακεδονομάχο» χαρακτήρισε τον Γ.Καρατζαφέρη ο Στ.Παπαθεμελής
Δεν θα συνεργαστεί με κανένα κόμμα «που θα φέρει από την πίσω πόρτα μια παραλλαγή του σχεδίου Ανάν» δήλωσε ο Στέλιος Παπαθεμελής στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Παράλληλα, χαρακτήρισε «όψιμο μακεδονομάχο» τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
Δεν θα συνεργαστεί με κανένα κόμμα «που θα φέρει από την πίσω πόρτα μια παραλλαγή του σχεδίου Ανάν, για το Κυπριακό, που δεν θα ασκήσει βέτο στην ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, που θα καταργήσει τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας» δήλωσε ο Στέλιος Παπαθεμελής.
Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης τόνισε ότι «τα κόμματα δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο ελληνισμός πρέπει να στηριχθεί με μια εθνική στρατηγική αποτρεπτικής ισχύος», ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί στον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον οποίο χαρακτήρισε «όψιμο μακεδονομάχο».
Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το κόμμα του θα μπει στη Βουλή και κάλεσε τους ψηφοφόρους τη Κυριακή να πάνε στην Εκκλησία και μετά να ψηφίσουν «με το χέρι στην καρδιά και το μυαλό σε απόλυτη λειτουργία».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.