Ο θάνατος του Πουέρτα ρίχνει τη σκιά του στη 2η αγωνιστική της primera division
Υπό τη σκιά του άδικου χαμού του Αντόνιο Πουέρτα διεξάγεται το Σαββατοκύριακο η δεύτερη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Μετά τη νίκη στο ντέρμπι της πρεμιέρας με την Ατλέτικο, η πρωταθλήτρια Ρεάλ δοκιμάζεται στην παραδοσιακά δύσκολη έδρα της Βιγιαρεάλ, ενώ η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο, χωρίς να έχει στις τάξεις της τον τραυματία Ετό.
Το τραγικό γεγονός του θανάτου του Αντόνιο Πουέρτα έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρο το ισπανικό ποδόσφαιρο, όμως η ζωή δεν μπορεί να σταματήσει.
Έτσι, το Σαββατοκύριακο διεξάγεται κανονικά η 2η ημέρα της primera division, με εξαίρεση το παιχνίδι της Σεβίλης με την Οσασούνα, το οποίο αναβλήθηκε. Σε όλα τα ματς θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 22χρονου ποδοσφαιριστή, η καρδιά του οποίου σταμάτησε να χτυπά την Τρίτη.
Στον αγωνιστικό τομέα, η Ρεάλ, μετά τη νίκη επί της Ατλέτικο στο ντέρμπι της πρεμιέρας, ταξιδεύει στο Βιγιαρεάλ, για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League θέλει να φύγει νικήτρια από μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια ομάδα που στην πρεμιέρα συνέτριψε τη Βαλένθια μέσα στο «Μεστάγια».
Την πρώτη της νίκη θα επιδιώξει να πάρει η Μπαρτσελόνα, που υποδέχεται χωρίς τον τραυματία Ετό την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η Βαλένθια θέλει να ξεχάσει το στραπάτσο της πρεμιέρας και να περάσει νικηφόρα από την έδρα της νεοφώτιστης (αλλά πολύ επίκίνδυνης) Αλμερία, ενώ η Σαραγόσα, αντίπαλος του Αρη στο Κύπελλο UEFA, φιλοξενεί τη Ρασίνγκ Σανταντέρ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.