Την επόμενη εβδομάδα και μέσω Διαδικτύου οι νέες βάσεις για την εισαγωγή σε ΑΕΙ-ΤΕΙ
Παρατείνεται για λίγες ακόμα μέρες η αγωνία των υποψηφίων για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι οποίοι επηρεάζονται από το λάθος που δημιουργήθηκε με τις βάσεις των στρατιωτικών σχολών. Τα στοιχεία θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα από το Διαδίκτυο.
Παρατείνεται για λίγες ακόμα μέρες η αγωνία των υποψηφίων για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι οποίοι επηρεάζονται από το λάθος που δημιουργήθηκε με τις βάσεις. Τα νέα στοιχεία θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα από το Διαδίκτυο.
Όπως αναφέρει Το Βήμα της Παρασκευής, οι βάσεις αφορούν Τμήματα του 2ου και του 4ου επιστημονικού πεδίου, τα οποία είχαν βάσεις εισαγωγής περί τα 18.000 μόρια.
Από το υπουργείο γίνονται μάλιστα σκέψεις για εισαγωγή υπεράριθμων φοιτητών σε συγκεκριμένες σχολές, ώστε οι μετακινήσεις να γίνουν «προς τα πάνω» και να αμβλυνθούν οι αρνητικές εντυπώσεις από το όλο θέμα.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.