Στη Β Πειραιώς διεκδικεί έδρα ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής
Η Β Πειραιώς θα είναι η δεύτερη εκλογική περιφέρεια του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, σύμφωνα με την ανακοίνωση 28 ακόμη θέσεων στα ψηφοδέλτια της ΝΔ την Τρίτη. Ο κ. Καραμανλής διεκδικεί έδρα και στην Α Θεσσαλονίκης.
Η Β Πειραιώς θα είναι η δεύτερη εκλογική περιφέρεια του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, σύμφωνα με την ανακοίνωση 28 ακόμη θέσεων στα ψηφοδέλτια της ΝΔ την Τρίτη.
Όπως είναι γνωστό, ο Κ.Καραμανλής διεκδικεί έδρα και στην Α Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται αντιμέτωπος για άλλη μια φορά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.
Με τη ΝΔ υποψήφιοι είναι μεταξύ άλλων ο στιχουργός Δημήτρης Ιατρόπουλος (Β Αθήνας) και ο ιατροδικαστής Ματθαίος Τσούγκας (Α Θεσσαλονίκης).
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.