Οι «ρεζέρβες» του Ολυμπιακού ηττήθηκε 2-1 σε φιλικό από τον Ιωνικό
Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός από τον Ιωνικό σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Καραϊσκάκη». Ο Τάκης Λεμονής χρησιμοποίησε τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και είχε την ευκαιρία να δει το βαθμό ετοιμότητάς τους.
Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός από τον Ιωνικό σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Καραϊσκάκη». Ο Τάκης Λεμονής χρησιμοποίησε τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και είχε την ευκαιρία να δει το βαθμό ετοιμότητάς τους.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι με μια καλή ευκαιρία. Στο 4 ο Μακόρ βρέθηκε στην περιοχή, αλλά υπό την πίεση του Ζεβλάκοφ σούταρε λίγο άουτ, ενώ στο 10 ο Κωνσταντίνου μπήκε στην περιοχή, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκαρι του Μπαρτζώκα.
Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 15, όταν ο Μενδρινός ανατράπηκε από τον Μελαμπιανάκη μέσα στην περιοχή και ο Νούνιες, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, έκανε το 1-0. Η απάντηση του Ιωνικού ήρθε στο 21 με κεφαλιά του Ξενίδη μέσα από τη μικρή περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο με μια καλή ευκαιρία, όταν στο 46 ο Νούνιες σούταρε από μακριά, αλλά ο Μπαρτζώκας μπλόκαρε την μπάλα. Ωστόσο, ο Ιωνικός πέτυχε το γκολ και πήρε τη νίκη, όταν στο 50 ο Βουρεξάκης κέρδισε πέναλτι και ο Μακόρ από την άσπρη βούλα έκανε το 2-1.
Ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και προσπάθησε να ισοφαρίσει. Στο 51 το πλασέ του Μήτρογλου έφυγε άουτ, ενώ στο 66 ο Μπαρτζώκας πρόλαβε τον Μενδρινό, μετά από σουτ που είχε κάνει ο Κωνσταντίνου. Η τελευταία καλή φάση του Ολυμπιακού ήταν στο 83 με το σουτ του Νούνιες, που μπλόκαρε ο Μπαρτζώκας με διπλή προσπάθεια.
Στο μεταξύ, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Κονγκό ενημέρωσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την κλήση του Λομάνα Λούα Λούα στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Η κλήση αφορά τον αγώνα Κονγκό-Λιβύη για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής «Ghana 2008», ο οποίος θα γίνει στην Κινσάσα στις 8 Σεπτεμβρίου.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.