66

Ο προβληματισμός των φίλων της Λάρισας από την παραμονή της ομάδας στην Ιταλία, είχε να κάνει με το γεγονός ότι η ομάδα δυσκολευόταν στην τελική προσπάθεια. Ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του θα φύγουν τελικά (την Τρίτη) από τη γειτονική χώρα με τις καλύτερες αναμνήσεις, καθώς στο τελευταίο τεστ συνέτριψαν την Πράτο αλό Στέλβιο με το… αστρονομικό 19-1!

Το τελικό σκορ θυμίζει αγώνα… πόλο, με τον Ισπανό Τόνι Μουνιόθ να σημειώνει έξι γκολ μέσα, όλα στο β ημίχρονο (46, 50, 57, 73, 77, 88) και τον Γιόζεφ Κόζλεϊ να πετυχαίνει τέσσερα στο πρώτο (4, 15, 30, 39). Τρεις φορές σκόραρε ο Γκούγκα (67, 81, 87), δύο ο Ανδρέας Χατζηλιόντας (13 με πέναλτι, 49) και από μία ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος (35 με πέναλτι), ο Φακούντο Πάρα (37), ο Παναγιώτης Μπαχράμης (65) και ο Θανάσης Μάγγος (75). Το γκολ της ερασιτεχνικής ιταλικής ομάδας σημείωσε ο Κόμπλερ (29).

Η σύνθεση της ΑΕΛ: Κηπουρός (46 Κοτσόλης), Νταμπίζας (46 Γκαλίτσιος), Βενέτης, Μπουκουβάλας, Πούτας, Μπαλής, Βεργώνης (46 Μπαχράμης), Λαμπρόπουλος (46 Μάγγος), Χατζηλιόντας, Πάρα (46 Γκούγκα), Κόζλεϊ (46 Μουνιόθ).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ