Κοντά στην απόκτηση του Κέιζελ Ουέσον βρίσκεται η ΑΕΚ
Η διοίκηση Δρόσου έχει πιάσει δουλειά στην ΚΑΕ ΑΕΚ και οι αφίξεις νέων παικτών είναι πλέον καθημερινές. Η «Ένωση» είναι τώρα έτοιμη να ανακοινώσει και τον δεύτερο ξένο παίκτη της, τον Κέιζελ Ουέσον, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην γερμανική Μπάμπεργκ.
Η διοίκηση Δρόσου έχει πιάσει δουλειά στην ΚΑΕ ΑΕΚ και οι αφίξεις νέων παικτών είναι πλέον καθημερινές.Η «Ένωση» είναι τώρα έτοιμη να ανακοινώσει και τον δεύτερο ξένο παίκτη της,τον Κέιζελ Ουέσον, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην γερμανική Μπάμπεργκ.
Ο Ουέσον σεεννέα παιχνίδια στο Uleb Cup είχε 11 πόντους και 6.3 ριμπάουντ ανά αγώνα. Αλλωστε, η ικανότητά του στο να … κατεβάζει ριμπάουντ είναι και το μεγάλο του προσόν. Ο 30χρονος Αμερικανός άσος έχει ύψος 2.02μ., αλλά λόγω των φυσικών του προσόντων μπορεί να καλύψει τις θέσεις «4» και «5» με μεγάλη επιτυχία.
Εκτός από την Μπάμπεργκ ο Ουέσον έχει αγωνιστεί ακόμη στην Κροκοντίλος ντε Καράκας της Βενεζουέλας, στην γαλλική Σολέ, την ιταλική Ροζέτο και την γαλλική Στασμπούρ.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.