Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νίκησε ζέστη και Νέα Ιωνία η ΑΕΚ επί της Ν.Ιωνίας, έπαιξε και ο Μορέτο παρά το σοκ

Νίκησε ζέστη και Νέα Ιωνία η ΑΕΚ επί της Ν.Ιωνίας, έπαιξε και ο Μορέτο παρά το σοκ

Ευχαριστημένος έμεινε ο Φερέρ από την παρουσία των παικτών του στο φιλικό που έδωσε η ΑΕΚ κόντρα στη Νέα Ιωνία την Πέμπτη, όπου η «Ένωση» επιβλήθηκε με 1-0 με γκολ του Ράμος. Λόγω της αφόρητης ζέστης, αλλά και του... επικίνδυνου αγωνιστικού χώρου, οι δύο προπονητές αποφάσισαν να παίξουν μόλις 60 λεπτά. Αγωνίστηκε και ο Μορέτο μολονότι το πρωί είχε τροχαίο ατύχημα.

89

Ευχαριστημένος έμεινε ο Λορένθο Σέρα Φερέρ από την παρουσία των παικτών του στο φιλικό που έδωσε η ΑΕΚ κόντρα στη Νέα Ιωνία την Πέμπτη, όπου η «Ένωση» επιβλήθηκε με 1-0 με γκολ του Ράμος στο 26. Λόγω της αφόρητης ζέστης που επικρατούσε, αλλά και του… επικίνδυνου αγωνιστικού χώρου στους Θρακομακεδόνες, οι δύο προπονητές αποφάσισαν να παίξουν μόλις 60 λεπτά (από 30 στο κάθε ημίχρονο), στα οποία όμως ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ πρόλαβε να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ο Φερέρ παρέταξε τους βασικούς του, σε σχήμα 4-4-1-1. Στο τέρμα βρέθηκε ο Μορέτο, ο οποίος αγωνίστηκε παρά το ότι το πρωί ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Αττική οδό, καθώς ενεπλάκη σε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων.

Την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν οι Ράμος, Δέλλας, Ζεράλδο και Αρουαμπαρένα. Στο κέντρο ήταν οι Μαντούκα, Ζήκος, Ενσαλίβα και Σέζαρ, ο Ριβάλντο ήταν μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο και ο Λυμπερόπουλος έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης.

Η ΑΕΚ παρουσίασε καλά στοιχεία και έχασε αρκετές ευκαιρίες σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, λόγω της ζέστης. Το γκολ για την Ενωση πέτυχε στο 26ο λεπτό ο Ράμος, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του τερματοφύλακα της Νέας Ιωνίας σε σουτ του Μαντούκα και την έστειλε στο παραθυράκι της εστίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Σλούκας για Ναν: «Σωστή απόφαση να πάρουμε τον κορυφαίο σκόρερ στην Ευρώπη»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final Four, αλλά και για τον Κέντρικ Ναν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024