
Ακύρωσε την εξαγορά της Εβροενεργειακής ο όμιλος Μυτιληναίου
Ο όμιλος Μυτιληναίου ανακοίνωσε πως μετά την ολοκλήρωση του οικονομικού, νομικού και τεχνικού ελέγχου την απόφαση του να μην προχωρήσει στην εξαγορά του 80% της εταιρείας Εβροενεργειακή, όπως προβλέπονταν από την αρχική δεσμευτική συμφωνία.
27
Ο όμιλος Μυτιληναίου ανακοίνωσε πως μετά την ολοκλήρωση του οικονομικού, νομικού και τεχνικού ελέγχου την απόφαση του να μην προχωρήσει στην εξαγορά του 80% της εταιρείας Εβροενεργειακή, όπως προβλέπονταν από την αρχική δεσμευτική συμφωνία.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση τη Δευτέρα, «οι ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΕ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και οι μέτοχοι της ΕΒΡΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ λαμβάνοντας υπόψη τα ευρήματα των ως άνω ελέγχων δεν κατέληξαν σε συμφωνία για το ύψος του τελικού τιμήματος της εξαγοράς του ανωτέρω ποσοστού καθώς και των λοιπών όρων της συναλλαγής».
»Η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΕ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, μέσω της Endesa Hellas, της κοινής εταιρείας που συνεστήθη με την Εndesa, συνεχίζει την υλοποίηση του φιλόδοξου επενδυτικού της προγράμματος στο χώρο της ενέργειας, στοχεύοντας στην απόκτηση μεριδίου άνω του 16% της συνολικά παραγόμενης ενέργειας στην Ελλάδα έως το 2015».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πεκίνο: Ανθρωποειδές ρομπότ κατέρριψε το ανθρώπινο παγκόσμιο ρεκόρ σε ημιμαραθώνιο
- Ολυμπιακός Κ19 – Κηφισιά Κ19 1-0: Νίκη με Μίλισιτς οι Νέοι των «ερυθρόλευκων»
- Παραμένει ψηλά η ανεπίσημη εργασία στην Ελλάδα – Οι γυναίκες πλήττονται περισσότερο (πίνακες)
- «θέλουμε πίσω την Τσέλσι μας» – Οργή των οπαδών των «μπλε» στο Στάμφορντ Μπριτζ
- Πόσο ακριβής θα είναι η ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον;
- Η εξομολόγηση του Ντι Μαρία: «Έπρεπε να δω ψυχολόγο – Τα social media με επηρέασαν»



