Ο Μπίκας εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκα στην ΚΕΔ, μετακινήσεις οπαδών κατόπιν συμφωνίας
Ο πρώην διεθνής διαιτητής, Γιώργος Μπίκας θα είναι ο εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκας στην ΚΕΔ. Ήταν ομόφωνη η απόφαση» είπε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, Γιάννης Βαρδινογιάννης, που τόνισε ότι η οριστική απόφαση για τη διεξαγωγή τους ή όχι θα ληφθεί στη συνεδρίαση της 19ης Ιουλίου. Σε ό,τι αφορά στις μετακινήσεις οπαδών, τόνισε ότι αυτό θα γίνεται εφόσον υπάρχει συμφωνία των ομάδων.
Ο πρώην διεθνής διαιτητής, Γιώργος Μπίκας θα είναι ο εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκας στην ΚΕΔ. «Θα κάνουμε την εισήγησή μας στον κ. Γκαγκάτση και εφόσον δεν υπάρξει διαφωνία θα είναι ο εκπρόσωπός μας. Υπήρχε μια εκτίμηση προς το πρόσωπο του κ. Μπίκα, και νομίζω ότι αυτό βοήθησε πολύ, ώστε να είναι μία ομόφωνη απόφαση που θέλαμε όλοι εξ αρχής» δήλωσε σχετικά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.
Ο πρόεδρος της Λίγκας, πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις με την ΕΠΟ, έχουμε καταλήξει στο πώς θα είναι η καινούργια επιτροπή διαιτησίας. Υπήρχαν περίπου σαράντα άτομα, τα οποία ήταν υποψήφια για την συγκεκριμένη θέση. Κάναμε κάποιες συζητήσεις και καταλήξαμε ότι ο πλέον κατάλληλος είναι ο κ. Μπίκας. Ήταν ομόφωνη η απόφαση».
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ρωτήθηκε για τα «πλέι άουτ» και τόνισε ότι η οριστική απόφαση για τη διεξαγωγή τους ή όχι θα ληφθεί στη συνεδρίαση της 19ης Ιουλίου. Για το αν θα συνεχιστεί το μέτρο της απαγόρευσης μετακίνησης των οπαδών και τη νέα περίοδο απάντησε: «Θα ισχύσει ό,τι ισχύει στον ΚΑΠ, θα μπορούν οι φίλαθλοι να μετακινούνται αν υπάρχει συμφωνία των ομάδων».
Τέλος, ανέφερε ότι δεν έγινε η παραμικρή κουβέντα για το Super Cup.
Η SPACE HELLASμειοδότρια εταιρεία για τα Ονομαστικά Εισιτήρια
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία του ανοικτού Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού για την υλοποίηση Συστημάτων Ελέγχου Πρόσβασης Αθλητικών Εγκαταστάσεων (τουρνικέ κλπ), κάρτας φιλάθλου και διαχείρισης εισιτηρίων (ονομαστικά εισιτήρια), όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Μειοδότρια αναδείχτηκε η εταιρία SPACE HELLAS Α.Ε.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράβαση καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ στη βαθμολογία (που χάνει στο Περιστέρι)
LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Λεβαδειακός για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.
Συμπληρώθηκε το «παζλ» των ομάδων που υποβιβάζονται από τον Α΄ όμιλο της Super League 2 στη Γ΄ εθνική, μετά τα ματς της 8ης αγωνιστικής των play out. Καβάλα, Καμπανιακός, ΠΑΣ Γιάννινα και Μακεδονικός.