«Παντός καιρού» η Γουόλ Στριτ, ευάλωτες στην «κινεζική γρίπη» οι ευρωπαϊκές αγορές
Με κέρδη έκλεισε τη Δευτέρα η Γουόλ Στριτ, καθώς η άνοδος των τιμών των μετοχών του ενεργειακού τομέα και μία σειρά εξαγορών έπεισαν τους επενδυτές να αγνοήσουν τη νέα πτώση του Χρηματιστηρίου της Σαγκάης. Απώλειες, όμως, στις ευρωπαϊκές αγορές.
28
Με κέρδη έκλεισε τη Δευτέρα η Γουόλ Στριτ, καθώς η άνοδος των τιμών των μετοχών του ενεργειακού τομέα και μία σειρά εξαγορών έπεισαν τους επενδυτές να αγνοήσουν τη νέα πτώση του Χρηματιστηρίου της Σαγκάης.
Ο Dow Jones σημείωσε άνοδο 0,06% στο ύψος ρεκόρ των 13.676,32 μονάδων, ο Nasdaq ενισχύθηκε κατά 0,17% στις 2.618,29 μονάδες και ο S&P 500 διαμορφώθηκε στις 1.539,18 μονάδες (+0,18%).
Νωρίτερα, στο Λονδίνο ο FTSE 100 υποχώρησε κατά 0,19% στις 6,664.10 μονάδες, στο Παρίσι ο CAC 40 σημείωσε πτώση 0,69% στις 6,125.81 μονάδες, ενώ στη Φρανκφούρτη ο DAX διαμορφώθηκε στις 7,976.79 μονάδες, καταγράφοντας απώλειες 0,14%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φοιτητική στέγη: Τα ακριβότερα ενοίκια γύρω από τα πανεπιστήμια
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
- Ταμείο Ανάκαμψης: Μνημείο κυβερνητικής αναποτελεσματικότητας
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τους μικρομεσαίους, στοχεύει στους συνταξιούχους- Η «κοινωνική συμμαχία» του Ανδρουλάκη και η φυγή προς τα μπρος
- Σισμανόγλειο: «Νοσηλεύτρια σε πανικό φώναζε ‘φωτιά’ – Είχε πάρα πολύ καπνό, δεν μπορούσες να δεις τίποτα»
- Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 14 περιοχές
- Έρευνα: 7 στους 10 πιστεύουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν υλοποίησε τις δεσμεύσεις της
- Από τα ελληνικά νησιά έως τα Τίρανα και τη Βαρκελώνη: Οι διαμαρτυρίες αποκαλύπτουν το τίμημα του υπερτουρισμού στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442