Σκληρές οι διαπραγματεύσεις για Μπενάλιο, φήμες για Λεντέσμα και Φυντανίδη
Η απόκτηση του Eλβετού τερματοφύλακα, Ντιέγκο Μπενάλιο βρίσκεται σε προτεραιότητα στα μεταγραφικά ζητήματα του Παναθηναϊκού. Οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές καθώς οι αξιώσεις της Νασιονάλ ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ. Δημοσιεύμα της «OLE» κάνει λόγο για «πράσινο» ενδιαφέρον για τον Λεντέσμα της Μπόκα, ενώ πρόταση φέρεται να έχει γίνει στην Καλαμαριά για τον Φυντανίδη.
Η απόκτηση του Eλβετού τερματοφύλακα, Ντιέγκο Μπενάλιο βρίσκεται σε προτεραιότητα στα μεταγραφικά ζητήματα του Παναθηναϊκού, ενώ εξετάζονται και άλλοι στόχοι από Ευρώπη και Αργεντινή.
Ο Γιάσμινκο Βέλιτς, που βρίσκεται στο εξωτερικό για διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό, έχει φτάσει σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με την πορτογαλική ομάδα και το μανατζέρ του Μπενάλιο, Αντε Μπούκοβατς. Ωστόσο, η απόκτησή του δεν είναι απλή υπόθεση και αναμένεται να διαρκέσει αρκετό καιρό.
Συμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, η Νασιονάλ Μαδέιρα έχει το 65% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και το υπόλοιπο 35% ανήκει στον μάνατζερ του. Παράλληλα, οι αξιώσεις της Νασιονάλ ξεπερνούν το 1,5 εκ. ευρώ.
Ο Γιάσμινκο Βέλιτς βρίσκεται πιθανότατα στην Ελβετία για να συζητήσει από κοντά με τον τερματοφύλακα και τον εκπρόσωπό του και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.
Από εκει και πέρα, ο Νταμέ ΝΝτιογέ βρίσκεται στην Κοΐμπρά, περιμένοντας να λήξει το συμβόλαιό του με την Ακαδέμικα (εκπνέει στο τέλος Μαΐου), προκειμένου να ενεργοποιηθεί η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.
Παράλληλα, δημοσιεύμα της «OLE» από την Αργεντινή κάνει λόγο για ενδιαφέρον των «πράσινων» για τον Λεντέσμα της Μπόκα.
Στα υπόψη βρίσκεται και ο μέσος της Σπόρτινγκ, Κάρλος Μάρτινς, με τον Ζοζέ Πεσέιρο να έχει εξαιρετική γνώμη για τον ποδοσφαιριστή.
Επιπλέον, από την εγχώρια αγορά σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει πρόταση στην Καλαμαριά για την απόκτηση του αμυντικού της ομάδας, Σωκράτη Φυντανίδη.
Πάντως, οι σαρωτικές εκκαθαρίσεις στο ρόστερ της ομάδας, ήδη έχουν ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζονται οι Εμπέντε, Θεοδωρίδης, Αντριτς, Κώτσιος, Χαραλαμπίδης (έλυσε το συμβόλαιό του), ενώ προς την έξοδο βρίσκονται οι Μπόβιο και Μπίσκαν και θα εξεταστούν τις επόμενες μέρες οι περιπτώσεις των Αντονσον, Δάρλα και Βίκτορ.
Οι δεκά παραπάνω ποδοσφαιριστές καθιστούν σαφές ότι αναμένεται να αποκτηθούν τουλάχιστον επτά ποδοσφαιριστές και ουσιαστικά το έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν θα έχει αρκετές αλλαγές.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε σε podcast του Γκόραν Ντράγκιτς και μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.