Σάββατο 18 Ιουλίου 2026
weather-icon 33o
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν διακοπές, αποχαιρετώντας και τον Μπαμπανγκίντα

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν διακοπές, αποχαιρετώντας και τον Μπαμπανγκίντα

Μετά τους Μπουλούτ και Οκκά, παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί και ο Αρούνα Μπαμπανγκίντα, του οποίο το συμβόλαιο έληγε κανονικά το 2008. Την Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση. Το πρώτο ραντεβού για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει οριστεί για τις 4 Ιουλίου.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

66

Μετά τους Μπουλούτ και Οκκά, παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί και ο Αρούνα Μπαμπανγκίντα. Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής συναντήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Λούβαρη και συμφώνησαν στην από κοινού λύση του συμβολαίου, που κανονικά είχε ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2008. Ο Μπαμπανγκίντα είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2005.

Ακόμη ο Λούβαρης δέχθηκε τον Ερόλ Μπουλούτ, αλλά και τον Ριβάλντο, ο οποίος πήγε στα γραφεία για να τακτοποιηθούν κάποια διαδικαστικά θέματα, τώρα που ολοκληρώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών, μεταξύ των οποίων είναι και η δόση που του οφείλεται.

Την Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση. Ο Κωνσταντίνου ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο, το οποίο θα συνεχίσει για μια εβδομάδα ακόμα, υπό την επίβλεψη του φυσικοθεραπευτή Θοδωρή Μπαλίδη.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές παρέλαβαν από την τεχνική ηγεσία τα ατομικά προγράμματα συντήρησης για το διάστημα της αδείας τους και αναχώρησαν για τις διακοπές τους. Το πρώτο ραντεβού για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει οριστεί για τις 4 Ιουλίου, στις 18:00, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Ιουλίου 2026
Cookies