Την πώληση της Infote εξετάζει ο ΟΤΕ
Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι έχει προσλάβει την επενδυτική τράπεζα UBS για να εξετάσει το ενδεχόμενο πώλησης της θυγατρικής εταιρείας Infote. Η διαδικασία, διευκρινίζει ο Οργανισμός, βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.
27
Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι έχει προσλάβει την επενδυτική τράπεζα UBS για να εξετάσει το ενδεχόμενο πώλησης της θυγατρικής εταιρείας Infote.
«Σστην παρούσα στιγμή», επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «δεν είναι δυνατό να επισημανθούν οι οικονομικές και άλλες επιπτώσεις για τον ΟΤΕ από ενδεχόμενη πώληση της εταιρείας, δεδομένου ότι η διαδικασία βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.»
Και η ανακοίνωση καταλήγει ότι «μόλις αυτές [οι επιπτώσεις] γίνουν γνωστές, ή μόλις υπάρχει νεώτερο σχετικά με τη διαδικασία, ο ΟΤΕ θα προβεί σε άμεση ανακοίνωση προς το επενδυτικό κοινό.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί το Πεκίνο δεν μπορεί να πιέσει την Τεχεράνη
- ΝΔ: Νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Δημήτρης Μαρκόπουλος – Αντικαθιστά τον Μακάριο Λαζαρίδη
- Άρης: Συνάντηση του Ριτσαρντ Σιάο με τον Νίκο Ζήση στην Αθήνα για θέματα της ΚΑΕ
- Η Βικτόρια Μπέκαμ σπάει τη σιωπή της για τη ρήξη στην οικογένειά της
- Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στο Αίγιο – Επιχειρεί μεγάλη δύναμη
- Ο θολός Απρίλιος, η «καλή» και η «κακή» αφρικανική σκόνη και τα επεισόδια που αυξάνονται
- Allbirds: Γνωστή εταιρεία υπόδησης αφήνει τα παπούτσια για την τεχνητή νοημοσύνη και… εκτινάχθηκε η μετοχή της
- Κρήτη: Χειμερινός κολυμβητής εντοπίστηκε νεκρός σε σπηλιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442