Κυριακή 19 Απριλίου 2026
weather-icon 15o
Ανέβαλε η ΕΕΑ τη συζήτηση για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ανέβαλε η ΕΕΑ τη συζήτηση για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Για την Τετάρτη 16 Μαΐου αναβλήθηκε η εξέταση της υπόθεσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η ΕΕΑ ανέβαλε τη συζήτηση των αιτημάτων για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής, με συναίνεση των ποδοσφαιριστών Ουντέζε, Εγκωμίτη, Κούτση, Φουτσίνι, Χάγκαν, Κάραλιτς, Ανδράλα, Μάρκου, του προπονητή Αγγελου Αναστασιάδη και των ΠΑΕ Απόλλωνα Καλαμαριάς και Καλλιθέας.

71

Για την Τετάρτη 16 Μαΐου αναβλήθηκε η εξέταση της υπόθεσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που συνεδρίασε την Παρασκευή.

Η ΕΕΑ ανέβαλε τη συζήτηση των αιτημάτων για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με συναίνεση των ποδοσφαιριστών που τα είχαν υποβάλει, Ουντέζε, Εγκωμίτη, Κούτση, Φουτσίνι, Χάγκαν, Κάραλιτς, Ανδράλα, Μάρκου, του προπονητή Αγγελου Αναστασιάδη και των ΠΑΕ Απόλλωνα Καλαμαριάς και Καλλιθέας.

Ένας ακόμη προπονητής, αλλά και παλιός παίκτης της ομάδας, ο Νίκος Καραγεωργίου, που είχε υποβάλει σχετικό αίτημα, παραιτήθηκε της διεκδίκησής του.

Εν τω μεταξύ, με άδεια λίγων ημερών φεύγει το Σάββατο για την Πολωνία ο επιθετικός του ΠΑΟΚ Μάρτσιν Μίετσελ, αφού δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών. Ο Πολωνός αναμένεται να επιστρέψει την προσεχή Τετάρτη, όπου θα μπεί και πάλι στο πρόγραμμα της ομάδας του.

Ο Γιώργος Παράσχος, που επιστρέφει μετά από μερικούς μήνες σαν αντίπαλος του Ατρομήτου στο Περιστέρι, προετοιμάζει την ομάδα του για το παιχνίδι, επιλέγοντας σχήματα και τακτικές. Το πιο πιθανό, προς το παρόν, είναι ότι θα ξεκινήσει με τους Βαγγελή, Μουμίν στη μεσαία γραμμή αντί των Ζαγοράκη και Μπαλάφα, ενώ στην επίθεση τη θέση του Μίετσελ θα καταλάβει μάλλον ο Χριστοδουλόπουλος, που φέτος δεν ξεκίνησε ακόμα σε κανένα παιχνίδι βασικός.

Μικρό πρόβλημα υφίσταται με τον Χρήστο Μελίσση, που δεν προπονήθηκε με την ομάδα ούτε την Παρασκευή και αναμένεται πλέον το Σάββατο η είσοδος του στο ομαδικό γκρουπ.

Μετά την τελευταία προπόνηση, ο Γιώργος Παράσχος θα επιλέξει τους 18 που θα ταξιδέψουν το απόγευμα του Σαββάτου στην Αθήνα και μεταξύ αυτών δεν θα είναι ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Κυριάκος Τοχούρογλου, που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα. Τη θέση του θα πάρει για δεύτερη συνεχή αγωνιστική ο νεαρός Δημήτρης Κυριακίδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Απριλίου 2026
Cookies