Με «σύμμαχο» τον καιρό το ψήσιμο του οβελία και η επιστροφή των εκδρομέων
Με αίθριο καιρό θα ψήσουμε τον οβελία την Κυριακή του Πάσχα, ενώ και η επιστροφή των εκδρομέων θα πραγματοποιηθεί χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα όσον αφορά στις καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.
92
Με αίθριο καιρό θα ψήσουμε τον οβελία την Κυριακή του Πάσχα, ενώ η επιστροφή των εκδρομέων θα πραγματοποιηθεί χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα όσον αφορά στις καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.
Την Κυριακή του Πάσχα θα επικρατήσει γενικά βελτιωμένος καιρός με λίγες νεφώσεις που το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί στα δυτικά ασθενείς ως μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι ως ισχυροί 5 με 6 και αργότερα στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο πολύ ισχυροί 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει και θα είναι καλή για την εποχή.
Τη Δευτέρα του Πάσχα στα ηπειρωτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά ασθενείς ως μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι ως ισχυροί 5 με 6, στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο πολύ ισχυροί 7 και πιθανώς πρόσκαιρα θυελλώδεις 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση, κυρίως στα ανατολικά και στα νότια.
Την Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ηπειρωτικά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι ως ισχυροί 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί 6 με 7 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.
Την Τετάρτη σε όλη τη χώρα αρχικά προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός, αλλά σταδιακά στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και στα δυτικά δεν θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ, στα ανατολικά τα 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο τα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα.
Από την Πέμπτη ως και το Σάββατο θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά και τα νότια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι στα δυτικά ασθενείς ως μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι ως ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί 6 με 7 μποφόρ με τάση εξασθένησης από το Σάββατο. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κολομβία: Οι ένοπλες δυνάμεις σκότωσαν 5 μέλη του μεγαλύτερου καρτέλ της χώρας – Κατέσχεσαν φορτίο – «μαμούθ»
- Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν κυρώσεις σε αξιωματούχους στην Αϊτή που κατηγορούν ότι βοηθούν συμμορίες
- Just Eat: Λανσάρει βοηθό με τεχνητή νοημοσύνη για παραγγελίες φαγητού
- Γάζα: Δέκα χώρες καλούν το Ισραήλ να επιτρέψει «ανεμπόδιστη» είσοδο της ανθρωπιστικής βοήθειας
- Οι ΗΠΑ παραδίδουν το κατασχεθέν δεξαμενόπλοιο Sophia M στη Βενεζουέλα
- Χούθι: Kάθε επίθεση κατά του Ιράν είναι «κήρυξη πολέμου κατά της Υεμένης» – Θα χτυπήσουμε κάθε αμερικανική βάση