Ανετη επικράτηση της εθνικής πόλο των ανδρών επί της Κίνας
Με καλή απόδοση μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο, η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών διπλασίασε εύκολα τις νίκες της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μελβούρνης, νικώντας άνετα την Κίνα με 11-5. Με την Ισπανία ο επόμενος αγώνας.
43
Με καλή απόδοση μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο, η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών διπλασίασε εύκολα τις νίκες της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μελβούρνης, νικώντας άνετα την Κίνα με 11-5.
Τώρα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει την πρώτη θέση του Γ ομίλου, και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά, απέναντι στην Ισπανία.
Οι Ίβηρες επιβλήθηκαν νωρίτερα 12-8 της Ρωσίας και έχουν το «πάνω χέρι» σε περίπτωση ισοβαθμίας, κάτι που σημαίνει ότι η ελληνική ομάδα χρειάζεται μόνο νίκη στο ματς του Σαββάτου.
Τα οκτάλεπτα: 6-1, 2-1, 1-2, 2-1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- «Dai Dai»: Αυτό είναι το τραγούδι του Μουντιάλ από τη Σακίρα (vids)
- Ο Ρονάλντο απάντησε με το 100ο του γκολ στα «Μέσι, Μέσι» της αντίπαλης εξέδρας (vids)
- Άτυχος ξανά ο Γιαζίτζι, νέα ρήξη χιαστού (pic)
- Επεισόδια σε αγώνα Futsal στην Κύπρο (vid)
- Χαμός στην Κολομβία: Ντου οπαδών στο Μεντεγίν, φωτοβολίδες, δακρυγόνα και διακοπή (vids)
- Η Ρεάλ… βαράει διάλυση: Νέο περιστατικό στα αποδυτήρια ανάμεσα σε Εμπαπέ – Βινίσιους (pic)
- NBA: Νέα άνετη νίκη και 2-0 οι Θάντερ τους Λέικερς, προβάδισμα δύο νικών και για τους Πίστονς (vids)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (8/5): Δράση με Παναθηναϊκός – Βαλένθια και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 08.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/greg-rakozy-oMpAz-DN-9I-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442