Ξεκούρασε τέσσερις βασικούς ο Φερέρ εν όψει Κέρκυρας
Ξεκίνησε την Τετάρτη, μετά το ρεπό της Τρίτης, η προετοιμασία της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα στις 18 Μαρτίου, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Λορένσο Σέρα Φερέρ επέλεξε να ξεκουράσει τους Δέλλα, Ζήκο, Έμερσον και Τζιωρτζιόπουλο, έτσι ώστε να είναι πιο «φρέσκοι» την Κυριακή.
71
Ξεκίνησε την Τετάρτη, μετά το ρεπό της Τρίτης, η προετοιμασία της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα στις 18 Μαρτίου, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.
Στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Λορένσο Σέρα Φερέρ επέλεξε να ξεκουράσει τους καταπονημένους Δέλλα, Ζήκο, Έμερσον και Τζιωρτζιόπουλο, οι οποίοι δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, έτσι ώστε να είναι πιο «φρέσκοι» την Κυριακή.
Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Μαντούκα ξεκίνησε τρέξιμο μετά τον τραυματισμό του, ενώ οι Καφές και Ζούλιο Σέζαρ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Γεωργέας, Λαγός και Χετεμάι έκαναν αποθεραπεία στο γυμναστήριο.
Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη στις 10 το πρωί στο αθλητικό κέντρο των Θρακομακεδόνων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442