Πρωταγωνιστής και σκόρερ ο Κυργιάκος στο 2-2 της Αϊντραχτ με τη Νυρεμβέργη
Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν η Νυρεμβέργη και η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 25ης ημέρας της bundesliga. Εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης ήταν ο Σωτήρης Κυργιάκος, ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με κεφαλιά στο 26ο λεπτό, ενώ αγωνίστηκε σε όλο το ματς, έχοντας πολύ καλή απόδοση.
Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν η Νυρεμβέργη και η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 25ης ημέρας της bundesliga.
Εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης ήταν ο Σωτήρης Κυργιάκος, ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με κεφαλιά στο 26ο λεπτό, ενώ αγωνίστηκε σε όλο το ματς, έχοντας πολύ καλή απόδοση.
Ο Τακαχάρα στο 69ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της Φρανκφούρτης, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους, που «κλώτσησαν» την ευκαιρία για μια σημαντική εκτός έδρας νίκη. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας, χάρη στα τέρματα των Σπίτσερ (81) και Βίτεκ (87).