Ο γιος του Μοαμάρ Καντάφι εγγυάται ότι δεν θα εκτελεστούν οι Βουλγάρες νοσηλεύτριες
«Εγγυώμαι ότι δεν θα εκτελεστούν» δηλώνει σε βουλγαρική εφημερίδα ο γιος του Λίβυου ηγέτη Μοαμάρ Καντάφι, αναφερόμενος στις πέντε Βουλγάρες νοσηλεύτριες που κατηγορούνται για εσκεμμένη μόλυνση πάνω από 400 παιδιών σε νοσοκομείο στη Βεγγάζη.
27
«Εγγυώμαι ότι δεν θα εκτελεστούν» δηλώνει σε βουλγαρική εφημερίδα ο γιος του Λίβυου ηγέτη Μοαμάρ Καντάφι, αναφερόμενος στις πέντε Βουλγάρες νοσηλεύτριες που κατηγορούνται για εσκεμμένη μόλυνση πάνω από 400 παιδιών σε νοσοκομείο στη Βεγγάζη.
Σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα, Σάββατο, στην εφημερίδα «24 Tchassa» (το πλήρες κείμενο θα δημοσιευθεί την ερχόμενη Δευτέρα), ο Σαΐφ αλ-Ισλάμ Καντάφι δίνει σοβαρές ελπίδες στους συγγενείς των νοσηλευτριών αλλά και ενός Παλαιστίνιου γιατρού, που κρατούνται στις φυλακές της Λιβύης εδώ και οκτώ χρόνια, κατηγορούμενες για εκούσια μόλυνση παιδιών με τον ιό HIV.
Εμπειρογνώμονες σε θέματα AIDS έχουν τονίσει ότι η επιδημία ξέσπασε πριν φθάσουν στο νοσοκομείο οι Βουλγάρες νοσηλεύτριες.
Οι έξι κατηγορούμενοι καταδικάσθηκαν σε θάνατο και οι ποινές τους επικυρώθηκαν από λιβυκό δικαστήριο λίγο πριν από τα περασμένα Χριστούγεννα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό/Γερμανικό
- Mobility training: Η προπόνηση – ορισμός της ευεξίας
- Ιαπωνία: Εντοπίστηκαν σπάνιες γαίες στη διάρκεια θαλάσσιας αποστολής σε μεγάλος βάθος
- Ο νέος ΚΟΚ «δαγκώνει» αλλά δεν είναι πανάκεια
- «Κατέρρευσε» το σχέδιο για ξενοδοχείο Trump International στο βομβαρδισμένο Generalštab του Βελιγραδίου
- Ας βάλουμε τέλος στο doomscrolling – Μας γεμίζει με στρες και απαισιοδοξία
- Eπιθεωρητές Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία: «Πασχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, χωρίς υποστήριξη»

