Στα ημιτελικά Ίντερ, Ρόμα και Σαμπντόρια-Περιμένουν την Μίλαν
Ίντερ, Ρόμα και Σαμπντόρια προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας και αναμένουν την παρέα της Μίλαν, που αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Αρέτσο. Η ίντερ νίκησε 2-0 την Έμπολι, η Ρόμα ανεδείχθη ισόπαλη 2-2 με την Πάρμα, ενώ η Σαμπντόρια νίκησε την Κιέβο στην Βερόνα με 2-1.
Στους «4» του Κυπέλλου Ιταλίας, προκρίθηκε σήμερα η Ιντερ, που επικράτησε εντός έδρας της Έμπολι με 2-0.
Η ομάδα του Μιλάνου είχε επιβληθεί της Έμπολι με το ίδιο σκορ και στον πρώτο αγώνα και κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Καμπιάσο (28) και Γκρόσο (76).
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Πάρμα στο «Ένιο Ταρντίνι» και, σε συνδυασμό με τη νίκη της με 2-1 στον πρώτο αγώνα, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Οι «παρμένσι» προηγήθηκαν δύο φορές με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (12, 43) αλλά οι «τζαλορόσι» ισοφάρισαν ισάριθμες με τους Ντε Ρόσι (30) και Πισάρο (85).
Η Σαμπντόρια επικράτησε στην Βερόνα επί της Κιέβο με 2-1 και προκρίθηκε αφού είχε νικήσει και στον πρώτο προημιτελικό με 1-0.
Η ομάδα της Γένοβας προηγήθηκε στο 42ο λεπτό με τον Μπονατσόλι, αλλά δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μαρκολίνι.
Το νικητήριο γκολ της «Σαμπ», σημείωσε ο Ντελβέκιο στο 83ο λεπτό, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι τον αγώνα παρακολούθησαν μόλις 1.500 θεατές.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»