Κλείνουν οι εκκρεμότητες του Σωκράτη Κόκκαλη με την ελληνική δικαιοσύνη
Κλείνουν με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών όλες οι εκκρεμότητες του Σωκράτη Κόκκαλη με τη Δικαιοσύνη. Η δίωξη είχε ασκηθεί με αφορμή δημοσιεύματα και μηνυτήρια αναφορά του Ιδρύματος Αθλημάτων της Ρωσίας για την εγκατάσταση του ΛΟΤΤΟ στη χώρα.
Κλείνουν με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών όλες οι εκκρεμότητες του Σωκράτη Κόκκαλη με τη Δικαιοσύνη. Η δίωξη είχε ασκηθεί με αφορμή δημοσιεύματα και μηνυτήρια αναφορά του Ιδρύματος Αθλημάτων της Ρωσίας για την εγκατάσταση του ΛΟΤΤΟ στη χώρα.
Το δικαστικό συμβούλιο με το υπ αριθμόν 3384/2006 βούλευμα κρίνει ότι ο επιχειρηματίας πρέπει να απαλλαγεί από σειρά κατηγοριών, όπως νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, υπεξαίρεση απάτη και πλαστογραφία που είχαν απαγγελθεί σε βάρος του το 2002 και το 2003.
Ο ανακριτής που χειρίστηκε την υπόθεση είχε στείλει, πριν περίπου τρία χρόνια τυπική κλήση στον επιχειρηματία, εκτιμώντας ότι δεν προκύπτουν ενδείξεις σε βάρος του.
Με την ενέργεια αυτή είχε διαφωνήσει η εισαγγελέας Εφετών, Φανή Κοντοθανάση, η οποία είχε ζητήσει περαιτέρω έρευνα από τον ανακριτή, ενώ η Εισαγγελία Εφετών είχε παραγγείλει παράλληλη έρευνα για την επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Κόκκαλη με αφορμή καταγγελίες.
«Αισιοδοξία και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε εσείς καλύτερα από εμάς!», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης
Με χιούμορ, άνεση και καλή διάθεση αντιμετώπισαν οι πρώτοι υποψήφιοι την πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές 2026, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας
Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις στα θέματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές 2026 - Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία