Μπαράζ επεισοδίων στην Αθήνα με αποκορύφωμα το… πεδίο μάχης στην Πειραιώς
Μπαράζ επεισοδίων τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα, κυρίως μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Η αρχή έγινε από το Χαϊδάρι, η συνέχεια δόθηκε στην Ηλιούπολη και το αποκορύφωμα σημειώθηκε στα Πετράλωνα, στην λεωφόρο Πειραιώς, με την εμπλοκή των ΜΑΤ και αποτέλεσμα πολλές ζημιές και ένα καμένο περιπολικό.
Μπαράζ επεισοδίων τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα, κυρίως μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Η αρχή έγινε από το Χαϊδάρι, όπου οπαδοί του Ολυμπιακού «υποδέχθηκαν» αντίστοιχους του Παναθηναίκού κατά την επιστροφή τους από την Ρώμη, όπου οι «πράσινοι» αγωνίσθηκαν για την Euroleague στο μπάσκετ.
Λίγες ώρες αργότερα, άγνωστοι πέταξαν μολότοφ στα γραφεία του Συνδέσμου των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο Νέο Ψυχικό.
Η απάντηση ήλθε το βράδυ του Σαββάτου, με επίθεση στα γραφεία του Συνδέσμου του Ολυμπιακού στην Ηλιούπολη, που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση ζημιών σεσταθμευμένα αυτοκίνητα κατοίκων.
Το σίριαλ συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής πριν τους αγώνες των δύο ομάδων σε «Καραϊσκάκη» και Νεάπολη.
Σύνδεσμος των «πρασίνων» στην Ιερά Οδό δέχθηκε επίθεση, ενώ αυτοκίνητα με φιλάθλους του Ολυμπιακού έγιναν στόχος στη λεωφόρο Κηφισού, στη γέφυρα της Μεταμόρφωσης.
Τα επεισόδια δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς μετά τη λήξη του αγώνα οπαδοί των «αιωνίων» συνεπλάκησανστα Πετράλωνα και μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης τηνλεωφόρο Πειραιώς, με την κατάσταση να χειροτερεύει με την εμπλοκή των ΜΑΤ.
Οι αστυνομικές δυνάμεις δέχθηκαν επίθεση με γκαζάκια, με αποτέλεσμα να καεί ένα περιλοπολικό, να προκληθούν ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα και τραυματίες…
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.