Συμφωνία Siemens και IBM με το γερμανικό στρατό ύψους 7,1 δισ. ευρώ
Τον εκσυγχρονισμό των γερμανικών αμυντικών συστημάτων επικοινωνίας ανέλαβαν η Siemens και η IBM. Το δεκαετές συμβόλαιο, με την κωδική ονομασία Herkules, θα είναι ύψους 7,1 δισ. ευρώ.
28
Τον εκσυγχρονισμό των γερμανικών αμυντικών συστημάτων επικοινωνίας ανέλαβαν η Siemens και η IBM. Το δεκαετές συμβόλαιο, με την κωδική ονομασία Herkules, θα είναι ύψους 7,1 δισ. ευρώ.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα εξοπλιστούν με 140.000 υπολογιστές, 7.000 διακομιστές, 300.000 συσκευές σταθερής τηλεφωνίας και 15.000 ειδικού τύπου κινητά τηλέφωνα, όλα συνδεδεμένα με τα αμυντικά κέντρα υπολογιστών.
Η συμφωνία θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη σύμπραξη ιδιωτικού και δημοσίου τομέα στη Γερμανία. Οι τρεις πλευρές θα δημιουργήσουν την εταρεία BWI Informationstechnic GmbH στην οποία οι Siemens και IBM θα διαθέτουν ποσοστό 50,1%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- «15 χρόνια συγκάλυψης»: ‘Ενοχη σιωπή του Παλατιού για Άντριου-Έπσταϊν καταγγέλλουν οι Times
- Άρης: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον Βόλο
- Γκάιντες και νταούλια ξεσήκωσαν το Παγκράτι – «Είναι Απόκριες, παίζουμε μουσική, χορεύουμε και τραγουδάμε»
- Ιστορικό χαμηλό στην τιμή του ρεύματος
- LIVE: Λεβαδειακός – Ολυμπιακός
- Ελβετία: Επανάληψη των διμερών συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν την ερχόμενη εβδομάδα στη Γενεύη
