Πρόστιμο στην Εθνική Τράπεζα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Tην επιβολή προστίμου ύψους 100.000 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα, «διότι δεν επιβεβαίωσε με την προσήκουσα πληρότητα και ευκρίνεια, πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σχετικά με την πρόθεση εξαγοράς της Finansbank», επέβαλλε μεταξύ άλλων η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
28
Tην επιβολή προστίμου ύψους 100.000 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα, «διότι δεν επιβεβαίωσε με την προσήκουσα πληρότητα και ευκρίνεια, πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σχετικά με την πρόθεση εξαγοράς της Finansbank», επέβαλλε μεταξύ άλλων η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε:
-Την απαγόρευση λειτουργίας των κατωτέρω ΑΕΛΔΕ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ με έδρα το Ναύπλιο, ΘΕΣΜΙΚΗ με έδρα το Μαρούσι, Σ. ΓΚΑΒΑΛΗΣ-Π. ΓΚΑΒΑΛΗΣ με έδρα τη Χαλκίδα, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ με έδρα το Ρέθυμνο, ROYAL με έδρα τη Νέα Σμύρνη, MAJOR FINANCE με έδρα την Αθήνα, ΣΥΝΕΣΙΣ ΦΑΪΝΑΝΣ με έδρα το Παλαιό Φάληρο.
-Την παροχή αδείας για λήψη και διαβίβαση εντολών σε παράγωγα επί εμπορευμάτων στην FORTIUS FINANCE ΑΧΕΠΕΥ.
-Τη χορήγηση αδειών λειτουργίας ΑΕΕΔ στις υφιστάμενες ΑΕΛΔΕ: ΤRUST με έδρα την Καστοριά, AΛΜΑ με έδρα την Κομοτηνή, ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ με έδρα τη Λαμία, ΑΞΙΑ με έδρα τα Χανιά, ΔΗΡΙΣ με έδρα την Αθήνα, ΘΗΤΑ με έδρα το Μαρούσι, GN με έδρα την Αθήνα, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ με έδρα την Ξάνθη, ΑΝΟΔΟΣ με έδρα τη Λαμία, ΚΟΡΔΟΣ με έδρα τη Δροσιά Αττικής, GS FINANCE με έδρα την Καλαμάτα, NOYΣ με έδρα την Τρίπολη , ΕΥΡΩΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ με έδρα την Αθήνα, Κ. ΡΑΣΚΟΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ με έδρα τις Σέρρες, CONTRACT με έδρα την Καβάλα και ΕΥΡΩΜΕΣΙΤΙΚΗ με έδρα την Αθήνα.
Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ Α.Ε. λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιριών FANCO A.E., ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ Α.Ε. και GALLOP A.E.B.E.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αν η Ουκρανία συμφωνήσει με τις ΗΠΑ, θα υπογράψουν τις εγγυήσεις ασφαλείας και ανοικοδόμησης στο Νταβός
- Βλάχος: «Η προσοχή μας είναι στην Ιταλία» – Χαλυβόπουλος: «Μεγάλος στόχος το χρυσό» (vid)
- Πετράλωνα: Αντιφασιστική συγκέντρωση για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν
- Η ΕΕ προτρέπει τη βαριά βιομηχανία να στηρίξει το brand «Made in Europe»
- Aπό το Homeland στο Slow Horses: Oι οκτώ καλύτεροι τηλεοπτικοί κατάσκοποι για γεωπολιτικό binge-watching
- Γερμανία: Θα αποφασίσουμε με τους Ευρωπαίους εταίρους την απάντηση στον Τραμπ για την επιβολή επιπλέον δασμών

