
Σύλληψη υπόπτου για τις πέντε δολοφονίες στο Ίπσουιτς της Βρετανίας
Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ένας άνδρας 37 ετών, που θεωρείται ύποπτος για τις δολοφονίες των πέντε ιερόδουλων στο Ίπσουιτς, όπως ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία. Οι πέντε γυναίκες είχαν εντοπιστεί σε διάστημα 11 ημερών και η αστυνομία είχε πει ότι οι φόνοι συνδέονται.
53
Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ένας άνδρας 37 ετών, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τις δολοφονίες των πέντε ιερόδουλων στο Ίπσουιτς, όπως ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία.
Ανώτατος αξιωματικός της βρετανικής αστυνομίας ανακοίνωσε ότι ο 37χρονος άνδρας συνελήφθη στις 07:20 (τοπική ώρα) τη Δευτέρα, στην κατοικία του, που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι του Φέλιξστοου, και ανακρίνεται.
Η αστυνομία περιορίστηκε σε αυτήν τη λιτή ανακοίνωση, χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για τον ύποπτο ή για τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψή του.
Ωστόσο, βρετανικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν λίγο αργότερα πως ο ύποπτος που συνελήφθη ονομάζεται Τομ Στίβενς. Πρόκειται για έναν 37χρονο υπάλληλο σε σούπερ μάρκετ, ο οποίος την Κυριακή είχε δώσει μια μακροσκελή συνέντευξη που δημοσιεύτηκε
στην εφημερίδα Sunday Mirror.
Ο Τομ Στίβενς δήλωνε στη συνέντευξη αυτή πως είχε ήδη ανακριθεί τέσσερις φορές από την αστυνομία, παραδεχόταν πως ήταν «φίλος με όλα τα κορίτσια» που δολοφονήθηκαν και διακήρυττε την αθωότητά του. Προσέθετε, όμως, πως «δεν είμαι
σίγουρος ότι έχω άλλοθι για καθεμιά» από τις δολοφονίες.
Υπενθυμίζεται ότι οι σοροί πέντε γυμνών γυναικών, που εργάζονταν ως πόρνες στην πόλη Ίπσουιτς της ανατολικής Αγγλίας, εντοπίστηκαν σε διάστημα 11 ημερών, αυτόν το μήνα.
Η αστυνομία δήλωσε ότι οι φόνοι συνδέονται και εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του κατά συρροή δολοφόνου, ο οποίος ξύπνησε μνήμες από τη δράση του Τζακ του Αντεροβγάλτη.
Το 1999, μία 17χρονη κοπέλα, από την κοινότητα Τρίμλεϊ Σεν Μάρτιν, όπου συνελήφθη o 37χρονος, είχε απαχθεί και δολοφονηθεί και το γυμνό σώμα της είχε πεταχθεί σε έναν λάκκο με νερό. Τότε είχε κατηγορηθεί για τον φόνο ένας άνδρας, ο οποίος όμως είχε αθωωθεί κατά τη δίκη του το 2001.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- «Ketamine Queen»: 15 χρόνια φυλάκιση για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
- Mitsotakis Announces Social Media Ban for Children Under 15
- «Οι κουτσαβακισμοί έχουν κοντά ποδάρια» απαντά το ΠΑΣΟΚ στον Γεωργιάδη που μιλά για «κλαδικές και πρασινοφρουρούς»
- LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης
- Τα έργα του 1 εκ. ευρώ που αλλάζουν το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά



