Ένταση στο ΔΣ της ΚΕΔΚΕ με θέμα τη διοργάνωση εκτάκτου συνεδρίου
Ένταση μεταξύ των μελών του ΔΣ της ΚΕΔΚΕ δημιουργήθηκε κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας, που είχε ως θέμα τη διοργάνωση εκτάκτου συνεδρίου για το ΠΔ Παυλόπουλου με το οποίο προβλέπονται αλλαγές στον τρόπο εκλογής των αιρετών της Αυτοδιοίκησης στα συλλογικά τους όργανα.
28
Ένταση μεταξύ των μελών του ΔΣ της ΚΕΔΚΕ δημιουργήθηκε κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας, που είχε ως θέμα τη διοργάνωση εκτάκτου συνεδρίου για το ΠΔ Παυλόπουλου με το οποίο προβλέπονται αλλαγές στον τρόπο εκλογής των αιρετών της Αυτοδιοίκησης στα συλλογικά τους όργανα.
Συγκεκριμένα, αφού μίλησαν όλοι οι εκπρόσωποι των παρατάξεων, προτάθηκε από τον πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ Π.Κουκουλόπουλο να ψηφίσουν τα μέλη του ΔΣ για το εάν επιθυμούσαν να συνεχιστεί η συζήτηση, ή αν θα προχωρούσαν στην ψήφιση του θέματος της διοργάνωσης του εκτάκτου συνεδρίου.
Κατά την ψηφοφορία αποφασίστηκε να μη συνεχιστεί η συζήτηση και να προχωρήσει η διαδικασία της ψήφισης για το έκτακτο συνέδριο.
Το απόγευμα όμως και αφού είχε ολοκληρωθεί η συνεδρίαση ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β.Παπαγεωργόπουλος με ανακοίνωσή του κατήγγειλε πως ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ «διέκοψε αιφνιδίως τις εργασίες της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ πριν καν δοθεί η δυνατότητα στην αντιπολίτευση να εκθέσει τις απόψεις της».
Ανταπαντώντας ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ δήλωσε πως «ο κ. Παπαγεωργόπουλος ως εισηγητής της παράταξής του κατέθεσε επί μακρόν τις απόψεις της ισχυριζόμενος μάλιστα ότι δεν αντιλαμβάνεται τη διαδικασία διαλόγου, όταν από την προηγούμενη Τετάρτη έχει εξαντληθεί η αντιπαράθεση επιχειρημάτων».
«Τα περί πλειοψηφιών μειοψηφιών και φιμώσεων», τόνισε ο κ. Κουκουλόπουλος, «τα αφήνουμε στην κρίση των πολιτών. Σε αυτούς ο κ. Παπαγεωργόπουλος ένθερμος υποστηρικτής των μεθοδεύσεων του διατάγματος Παυλόπουλου θα πρέπει να εξηγήσει πως η μειοψηφία του 42% σε ψήφους μετατρέπεται σε συντριπτική πλειοψηφία του 75% σε συνέδρους και μάλιστα με δεδομένα τα εκλογικά αποτελέσματα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Δανία φοβάται μη χάσει τη Γροιλανδία, αλλά ξεχνά τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία το 1999
- Πέντε τροφές που μας κρατούν νέους
- Καιρός: Αίθριος με σποραδικές καταιγίδες – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
- Έργο στο διάστημα; O Anish Kapoor ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα πιο μεγαλεπήβολα σχέδιά του στη Βενετία
- Σχέση: Τα σημάδια που «φωνάζουν» ότι πρέπει να βάλεις τέλος
- Οικονομική-Κοινωνική Επιτροπή της ΕΕ: «Μόνο περισσότερος κοινός δανεισμός θα σώσει την Ευρώπη




