Ο Πανιώνιος 84-76 τον Ολυμπιακό και τον έπιασε στη βαθμολογία
«Έπεσε» στο Ελληνικό ο Ολυμπιακός, γνωρίζοντας την ήττα με 84-76 από τον Πανιώνιο, ο οποίος έκανε ένα μεγάλο βήμα για να τερματίσει μέσα στην τετράδα. Παπαμακάριος και Μπουρούσης ήταν οι μόνοι «κεφάτοι» παίκτες των «ερυθρολεύκων», ενώ ο Πανιώνιος λειτουργούσε καλύτερα ως σύνολο και εκμεταλλεύθηκε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Στράτος Περπέρογλου.
89
«Έπεσε» στο Ελληνικό ο Ολυμπιακός, γνωρίζοντας την ήττα με 84-76 από τον Πανιώνιο, ο οποίος έκανε ένα μεγάλο βήμα για να τερματίσει μέσα στην τετράδα.
Παπαμακάριος και Μπουρούσης ήταν οι μόνοι «κεφάτοι» παίκτες των «ερυθρολεύκων», ενώ ο Πανιώνιος λειτουργούσε καλύτεραως σύνολο και εκμεταλλεύθηκε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Στράτος Περπέρογλου.
Έτσι, μετά τα πρώτα 5 λεπτά στα οποία ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ, στη συνέχεια ο Πανιώνιος ήταν αυτός που οδηγούσε το σκορ (20-16, 10).
Τα δύο γρήγορα φάουλ του Ακερ ανάγκασαν τον Γκέρσον να τον αποσύρει, ο Ντόμερκαντ δεν έδειχνε να βρίσκεται σε καλή μέρα και ο Ολυμπιακός δεν είχε λύσεις από την περιφέρεια.
Ο Ισραηλινός τεχνικός έκανε συνεχείς αλλαγές για να βρει το κατάλληλο σχήμα που θα δώσει τον απαιτούμενο ρυθμό στην ομάδα του. Μέχρι τη λήξη του 1ου ημιχρόνου, όμως, ο Ολυμπιακός δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο.
Ο Πανιώνιος έπαιξε έξυπνο μπάσκετ. Ο Καυκής ήταν εξαιρετικός στα οργανωτικά του καθήκοντα, Περπέρογλου και Χάτσον έβαζαν την μπάλα στο καλάθι και ο Πανιώνιος πήγε με προβάδισμα τεσσάρων πόντων στα αποδυτήρια (43-39, 20).
Στην 3η περίοδο ο Χένρι Ντόμερκαντ ανέβασε την απόδοσή του και μαζί του ανέβηκε όλος ο Ολυμπιακός, ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Πανιώνιος άντεξε στην πίεση και διατήρησε το προβάδισμα, έστω και με έναν πόντο (57-56, 30).
Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ακόμη πιο δυνατά με τον Πεν να αναλαμβάνει περισσότερες πρωτοβουλίες και με ένα επί μέρους σκορ 9-2 πήρε το προβάδισμα μετά από πολλή ώρα (67-64).
Ο Ουίνστον και ο Ντόιτσιν, όμως, απάντησαν για τους κυανέρυθρους, οι οποίοι κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα μέχρι το φινάλε, αφού ο Ολυμπιακός δεν βρήκε τις απαιτούμενες λύσεις απέναντι στην άμυνα του Πανιωνίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μανού, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
- To Λας Βέγκας πλησιάζει στο NBA: Επενδυτικό σχέδιο 8 δισ. δολαρίων για τη νέα ομάδα
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Οι ιστορικές τιτανομαχίες της τετράδας – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα ως τον τελικό
- Αργεντινή – Ελβετία 3-1 (παρ.): Υποφέρει γιατί η καρδιά της πρωταθλήτριας… αντέχει!
- Η ισοφάριση της Ελβετίας και το… σπάνιο σφύριγμα για την αποβολή του Εμπολό (vids)
- Πρώτη φάση και 1-0 η Αργεντινή με τον ΜακΆλιστερ (vid)
- LIVE: Αργεντινή – Ελβετία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442