Παρουσία του «Πανάγου» η ορκωμοσία του νομαρχιακού συμβουλίου Θεσσαλονίκης
Τελετή ορκωμοσίας του νέου νομαρχιακού συμβουλίου Θεσσαλονίκης την Κυριακή, παρουσία του Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση της ΜΕΒΓΑΛ. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε ότι στο σπίτι του λαού όλοι έχουν θέση.
30
Τελετή ορκωμοσίας του νέου νομαρχιακού συμβουλίου Θεσσαλονίκης την Κυριακή, παρουσία του Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση της ΜΕΒΓΑΛ. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε ότι στο σπίτι του λαού όλοι έχουν θέση.
«Στο σπίτι του λαού και της δημοκρατίας έχουν θέση όλοι οι ελεύθεροι πολίτες αυτής της χώρας» δήλωσε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου.
Η επικεφαλής της αντιπολίτευσης Βούλα Πατουλίδου σχολάισε: «Νομίζω ότι εκκρεμεί η υπόθεση στη δικαιοσύνη ακόμη, οπότε ας κρίνει αυτή καλύτερα για το πού πρέπει να βρίσκεται και πώς πρέπει να βρίσκεται».
Ο Νίκος Γιαννόπουλος, νομαρχιακός σύμβουλος με την παράταξη της Β.Πατουλίδου, παρατήρησε πως αν γνώριζε για την παρουσία του δεν θα ορκίζονταν.
Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος κατηγορείται για την υπόθεση εκβίασης της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ. Τόσο ο ίδιος όσο και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι έχουν αποφυλακιστεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η Δανία φοβάται μη χάσει τη Γροιλανδία, αλλά ξεχνά τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία το 1999
- Πέντε τροφές που μας κρατούν νέους
- Καιρός: Αίθριος με σποραδικές καταιγίδες – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
- Έργο στο διάστημα; O Anish Kapoor ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα πιο μεγαλεπήβολα σχέδιά του στη Βενετία
- Σχέση: Τα σημάδια που «φωνάζουν» ότι πρέπει να βάλεις τέλος
- Οικονομική-Κοινωνική Επιτροπή της ΕΕ: «Μόνο περισσότερος κοινός δανεισμός θα σώσει την Ευρώπη




