Με σύνθημα τη νίκη αναχώρησε ο Παναθηναϊκός για Παρίσι
Με αλλαγές μεν στο αρχικό σχήμα με στόχο όμως μία ακόμα νίκη στο Κύπελλο UEFA, αναχώρησε την Τρίτη ο Παναθηναϊκός για τη Γαλλία όπο την Τετάρτη αντιμετωπίζει την παρί Σεν Ζερμέν στο τελευταίο ματς των ομίλων. «Πάμε να νικήσουμε την Παρί Σεν Ζερμέν» δήλωσε ο Βίκτορ Μουνιόθ. -Ιδού ο «Βοτανικός» των 40.000 θεατών και των 5 αστέρων
Με αλλαγές μεν στο αρχικό σχήμα με στόχο όμως μία ακόμα νίκη στο Κύπελλο UEFA, αναχώρησε την Τρίτη ο Παναθηναϊκός για τη Γαλλία όπο την Τετάρτη αντιμετωπίζει την παρί Σεν Ζερμέν στο τελευταίο ματς των ομίλων.
Ο Ισπανός προπονητής πήρε στην γαλλική πρωτεύουσα όλους τους παίκτες του, εκτός από τους τραυματίες Μάντζιο και Κώτσιο.
«Πάμε με στόχο να συνεχίσουμε την θετική παρουσία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη. Θα πάμε να χαρούμε το παιχνίδι και παράλληλα να δώσουμε την ευκαιρία να αγωνιστούν παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής ως τώρα», δήλωσε ο Μουνιόθ, ο οποίος ερωτηθείς για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού πρόσθεσε:
«Δείχνει το μεγαλείο του Παναθηναϊκού. Είναι πολύ θετικό για την ομάδα αλλά και για τον κόσμο, η κατασκευή ενός τέτοιου γηπέδου».
Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν αποκλείεται να ξεκινήσει τον Εζεκίελ Γκονζάλες στην αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν καθώς ο Αργεντινός νιώθει έτοιμος να αγωνιστεί. Βασικοί αναμένεται να ξεκινήσουν οι Μπίσκαν, Νίλσον και Δάρλας ενώ θέση διεκδικεί και ο Αντονσον.