Ο Πανιώνιος πανηγύρισε την πρόκριση με 88-70 επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας
Η νίκη της Τουρκ Τέλεκομ επί της Ουράλ Γκρέιτ, λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα του Πανιωνίου με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας είχε κρίνει απόλυτα την τελική κατάταξη στον 7ο όμιλο με τον Πανιώνιο να κατατάσσεται δεύτερος. Έτσι, χωρίς άγχος και με κορυφαίο τον Κένεντι Ουίνστον, οι «κυανέρυθροι» επιβλήθηκαν της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 88-70 και συνδύασαν με νίκη την πρόκρισή τους στους «16» του Eurocup.
Η νίκη της Τουρκ Τέλεκομ επί της Ουράλ Γκρέιτ, λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα του Πανιωνίου με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας είχε κρίνει απόλυτα την τελική κατάταξη στον 7ο όμιλο.
Η τουρκική ομάδα είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου και ο Πανιώνιος την 2η, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Έτσι, χωρίς άγχος και με κορυφαίο τον Κένεντι Ουίνστον, οι «κυανέρυθροι» επιβλήθηκαν της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 88-70 και συνδύασαν με νίκη την πρόκρισή τους στους «16» του Eurocup.
H είδηση της νίκης της Τέλεκομ επί της Ουράλ Γκρέιτ σίγουρα δεν χαροποίησε τους παίκτες του Παβίσεβιτς, οι οποίοι έχασαν το κίνητρό τους για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.
Ισως και γι αυτό τον λόγο ο Πανιώνιος δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 40-43 (20).
Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου ο Πανιώνιος βελτίωσε την εικόνα του και με κορυφαίους τους ξένους του Χάτσον και Ουίνστον έτρεξε ένα σερί 16-2 για να πάρει προβάδισμα 11 πόντων (56-45).
Από εκεί και πέρα η ομάδα του Λούκα Παβίσεβιτς είχε τον απόλυτο έλεγχο και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη με 88-70, μία νίκη με την οποία γιόρτασε την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Eurocup.