
Πετρελαιοκηλίδα στη θαλάσσια περιοχή του Αλιβερίου από διαρροή στο εργοστάσιο της ΔΕΗ
Ρύπανση απο μαζούτ εμβαδού 800 τμ προκλήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην θαλάσσια περιοχή του Αλιβερίου, όταν απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία προκλήθηκε διαρροή από αγωγό του εργοστασίου παραγωγής ρεύματος της ΔΕΗ.
88
Ρύπανση απο μαζούτ εμβαδού 800 τμ προκλήθηκε τα ξημερώματα στην θαλάσσια περιοχή του Αλιβερίου, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προκλήθηκε διαρροή από αγωγό του εργοστασίου παραγωγής ρεύματος της ΔΕΗ.
Η διαρροή αποκαταστάθηκε απο τους τεχνικούς του εργοστασίου, αλλά η ζημιά στο θαλάσσιο περιβάλλον έχει ήδη προκληθεί, αφού διάσπαρτα κομμάτια μαζούτ κάλυψαν την θάλασσα μπροστά απο το εργοστάσιο, αλλά και την παρακείμενη βραχώδη ακτή.
Στην καταπολέμηση της πετρελαιοκηλίδας συνδράμουν τα ειδικά απορρυπαντικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ενώ περιπολικά σκάφη ελέγχουν τυχόν εξάπλωση του μαζούτ στο ανοιχτό πέλαγος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συγκέντρωση αρτοποιών έξω από το υπουργείο Οικονομικών: Ζητούν μείωση κόστους ενέργειας και φορολογίας
- Θεσσαλονίκη: Παραμένει στη ΜΕΘ ο φοιτητής με τη μηνιγγίτιδα – «Σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση» λέει ο Γιαννάκος
- Φαρμακοβιομηχανία στην Ευρώπη: Στρατηγική αυτονομία, επενδύσεις και ο ρόλος της Ελλάδας στο νέο υγειονομικό τοπίο
- Ρωσία: Η Μόσχα παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτών με αντάλλαγμα τα λείψανα 41 Ρώσων
- Γιατί ο Περσικός Κόλπος διαθέτει περισσότερο πετρέλαιο και φυσικό αέριο από οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου
- Τεράστιο το ενδιαφέρον για Βεζένκοφ και Ολυμπιακό στη Βουλγαρία – Ανοίγει και το πάνω διάζωμα του γηπέδου
