Παραιτήθηκε ο Πεδουλάκης από τον πάγκο του Πανελληνίου, εκ των υποψηφίων ο Κατσικάρης
Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Πανελληνίου ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. «Το γεγονός πως δεν δηλώσαμε συμμετοχή στο Uleb έδειξε πως δεν έχουμε πολλές φιλοδοξίες» είπε δικαιολογώντας την απόφασή του. Σε ό,τι αφορά τη διάδοχη κατάσταση, ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα με αυτό του Φώτη Κατσικάρη να ξεχωρίζει.
89
Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Πανελληνίου ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίοςυπέβαλε την παραίτησή του μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. «Το γεγονός πως δεν δηλώσαμε συμμετοχή στο Uleb έδειξε πως δεν έχουμε πολλές φιλοδοξίες» είπε δικαιολογώντας την απόφασή του, την οποίαανακοίνωσεστη διοίκησηπριν από το τζάμπολ.
Ο Πεδουλάκης ανέλαβε τα ηνία των «Ολυμπιονικών» στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν, διαδεχόμενος τον Κώστα Πετρόπουλο. Σε ό,τι αφορά τη διάδοχη κατάσταση, ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα με αυτό του Φώτη Κατσικάρη να ξεχωρίζει.
«Ενημέρωσα πριν από το παιχνίδι τους ανθρώπους του Πανελληνίου ότι το σημερινό είναι το τελευταίο μου παιχνίδι» είπε ο «Αρτζι».
Και συνέχισε:
«Τους τελευταίους τρεις μήνες ούτε εγώ, ούτε κανένα μέλος του προπονητικού τιμ δεν έχουμε υπογράψει συμβόλαιο. Μετά από τρεις μήνες που ξεκίνησε η σεζόν, χθες πληρώθηκαν όλοι εκτός από μένα. Συν κάποια δημοσιεύματα και δεν βγήκε κάποιος να διαψεύσει. Δεν είναι συνθήκες αυτές να δουλέψεις».
Απότην πλευρά του, ο Πίνι Γκέρσον είπε:
«Δυστυχώς δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση με την παραίτηση του κόουτς γιατί είναι συνάδελφος κι ένας χωρισμός πάντα πονάει ανεξάρτητα το ποιος φταίει. Θέλω να του ευχηθώ καλή τύχη.
» Δεν ήταν από τις καλύτερες μέρες μας αλλά ευτυχώς κερδίσαμε και το σημαντικό δεν είναι η νίκη αλλά το ότι οι παίκτες μου ήξερα το πως να το κάνουν. Πετύχαμε τα περισσότερα απόαυτά που είχαμε σχεδιάσει.
» Ο Πανελλήνιος είχε κακά ποσοστά, σταμάτησαν τον Ντίξον και παίξαμε κατά διαστήματα καλή άμυνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ξέρετε το ελληνικό πρωτάθλημα καλύτερα από μένα.
» Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Στη Λάρισα βρεθήκαμε να χάνουμε 10 πόντους. Αν ο Σοφοκλής είναι υγιής και προπονηθεί τότε θα παίξει τα λεπτά εκείνα που πρέπει και του αναλογούν».
«Παίξαμε ομαδικά και τα καταφέραμε» τόνισε ο Αλεξ Ακερ και ο Νίκος Μπάρλος πρόσθεσε:
«Κοιτάμε πρώτα τα δικά μας αποτελέσματα αλλά κάθε στραβοπάτημα ενός σημαντικού αντιπάλου καλώς να έρθει. Πρέπει να δουλέψουμε και να μην έχουμε νεκρά διαστήματα.
» Πρέπει για 40 λεπτά να είμαστε σοβαροί. Είναι άσχημο ότι το γήπεδο είναι άδειο και είμαι σίγουρος ότι με την Ταού και τον Παναθηναϊκό οι φίλοι μας θα το γεμίσουν.
» Αν είχε κόσμο θα ήταν πιο εύκολα σήμερα για μας χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους αντιπάλους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Τα δύο ζευγάρια που θα προκύψει ο αντίπαλός του αν προκριθεί στα playoffs
- Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Ναϊμέγκεν στον 3ο προκριματικό του Champions League
- LIVE: Η κλήρωση του Ολυμπιακού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League
- Η μπουνιά του Μολίνα στον Ρόδι που δεν είδε κανείς μετά το τέλος του τελικού (vid)
- Παρουσιάζεται ο Οσμάν από τον ΠΑΟΚ
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε τραγούδι: «Κάντε στην άκρη» (vid)
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442