Ξεκούραση πριν από τη μεγάλη μάχη για τον Ολυμπιακό
Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να περάσουν λίγες ώρες αποφόρτισης, είχαν την Κυριακή οι παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς ο Τροντ Σόλιντ θέλοντας να μην τους επιβαρύνει -αγωνιστικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά- τούς έδωσε ρεπό πριν από την μεγάλη μάχη του Καραϊσκάκη με την Ρόμα για την 3η αγωνιστική του Champions League.
Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να περάσουν λίγες ώρες αποφόρτισης, είχαν την Κυριακή (15/10) οι παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς ο Τροντ Σόλιντ θέλοντας να μην τους επιβαρύνει -αγωνιστικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά- τούς έδωσε ρεπό πριν την μεγάλη μάχη του Καραϊσκάκη με την Ρόμα για την 3η αγωνιστική του Champions League.
Παρόλα αυτά, το μυαλό όλων στον Πειραιά είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης (18/10), το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το… ευρωπαϊκό μέλλον των Πρωταθλητών Ελλάδας.
Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους», καθώς στην περίπτωση κατάκτησης των 3 βαθμών θα παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της 2ης προνομιούχου θέσης.O Τροντ Σόλιντ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και τη δυνατότητα να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, στην οποία παίζονται δύο ή ακόμα και τρεις θέσεις.
Η μία είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας με τους Ντομί και Γεωργάτο να την διεκδικούν, η άλλη στον κεντρικό άξονα (Καφές ή Μάριτς) και η τρίτη που ενδεχομένως να αποτελέσει έκπληξη είναι στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης (Τζόρτζεβιτς ή Οκκάς). Από κει και πέρα, ο Νικοπολίδης θα ξεκινήσει σίγουρα κάτω από τα δοκάρια και ο Ζεβλάκοφ δεξιά.
Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ανατολάκης και Ουαντού. Στολτίδης αμυντικό χαφ και ο Ριβάλντο πίσω από τους Καστίγιο – Κωνσταντίνου και τον 3ο επιθετικογενή παίκτη που θα επιλέξει ο Σόλιντ.
Η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τους ιταλούς θα ξεκινήσει την Δευτέρα (16/10), με προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 17.00GR.
Aπό κει και πέρα, για ακόμη ένα παιχνίδι το Καραϊσκάκη θα είναι κατάμεστο, αφού τα εισιτήρια του αγώνα έχουν κάνει φτερά και στον Ολυμπιακό περιμένουν την Δευτέρα τυχόν επιστροφές από τα 1.200 εισιτήρια που πήρε η Ρόμα για τις ανάγκες των οπαδών της.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά