Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
weather-icon 24o
ps. post
scriptum

Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία

Το who is who της Μλάντα Μπόλεσλαβ

Το who is who της Μλάντα Μπόλεσλαβ

Η Μλάντα Μπόλεσλαβ, αν και ιδρύθηκε το 1902, μόλις τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στο τσεχικό πρωτάθλημα. Την περυσινή περίοδο τερμάτισε δεύτερη, πίσω από τη Σλόβαν Λίμπερετς...

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

89

Η Μλάντα Μπόλεσλαβ, αν και ιδρύθηκε το 1902, μόλις τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στο τσεχικό πρωτάθλημα.

Την περυσινή περίοδο τερμάτισε δεύτερη, πίσω από τη Σλόβαν Λίμπερετς και έτσι εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Champions League, όπου μπορεί να αποκλείστηκε, όμως έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο Κύπελλο UEFA, αποκλείοντας τη Μαρσέιγ.

Στον δεύτερο προκριματικό γύρο, οι τσέχοι απέκλεισαν σχετικά εύκολα τη νορβηγική Βαλερένγκα με συνολικό σκορ 5-3 (3-1 εντός έδρας και 2-2 στη Νορβηγία). Στον τρίρο προκριματικό γύρο, η Μλάντα Μπόλεσλαβ έπεσε πάνω στη Γαλατασαράι και οι τούρκοι αποδείκτηκαν πιο δυνατοί από ότι άντεχαν οι τσέχοι.

Στο πρώτο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, η Γαλατά ήταν εντυπωσιακή, επικρατώντας της Μλάντα με 5-2. Το δεύτερο (καθαρά διαδικαστικού τύπου) παιχνίδι έληξε με 1-1. Στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA, η τσεχική ομάδα έκανε τη μεγάλη έκπληξη, αποκλείοντας τη Μαρσέιγ με συνολικό 4-3.

Στο πρώτο παιχνίδι στη Μασσαλία , η Μαρσέιγ νίκησε 1-0, ενώ στο 55` του επαναληπτικού ήταν 2-1 μπροστά στο σκορ, όμως οι γάλλοι έκαναν το λάθος να υποτιμήσουν την τσεχική ομάδα, η οποία στο 90ο λεπτό με γκολ του Σέντλατσεκ έκανε την έκπληξη.

Αυτή την περίοδο, η Μλάντα βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωτωθλήματος της Τσεχίας, με 22 βαθμούς (έναν λιγότερο από την πρωτοπόρο Σλόβαν Λίμπερετς) που μεταφράζονται σε 7 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Στο ρόστερ της δεν υπάρχει κάποιο όνομα που να ξεχωρίζει, ενώ αξιοσημείωτη είναι η παρουσία μόλις δύο μη τσέχων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
Cookies