Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Πρεμιέρα το Σάββατο στην Α1 βόλεϊ ανδρών με ντέρμπι τη Δευτέρα
Πρεμιέρα το Σάββατο στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας βόλεϊ των ανδρών με τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής, η οποία θα ολοκληρωθεί την προσεχή Δευτέρα. Στο πρόγραμμα δεσπόζει το ντέρμπι στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή.
Πρεμιέρα το Σάββατο στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας βόλεϊ των ανδρών με τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής, η οποία θα ολοκληρωθεί την προσεχή Δευτέρα. Στο πρόγραμμα δεσπόζει το ντέρμπι στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή.
Οι Πειραιώτες, οι οποίοι εμφανίζονται με σχεδόν ολοκληρωτικά διαφορετική σύνθεση σε σχέση με εκείνη της περυσινής περιόδου, φιλοδοξούν να αφήσουν αμετάκλητα πίσω τους τη «μαύρη τριετία», η οποία χαρακτηρίστηκε από την απουσία κάποιου τίτλου.
Με νέο ρόστερ, λοιπόν, και πολύ καλό βάθος στον πάγκο, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να ξεκινήσει με το «δεξί» απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος παραμένει μεγάλος, παρά τις αλλαγές που επίσης έλαβαν χώρα στο ρόστερ του. Απέναντι στον Παναθηναϊκό, στον αγώνα του Σούπερ Καπ, ο Ηρακλής έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα ομοιογένειας, αλλά και σταθερότητας σε διάρκεια καλής αγωνιστικής απόδοσης.
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ξεχωρίζει το «ντέρμπι ονομάτων» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Η Ενωση επανέκαμψε στην ανώτατη εθνική κατηγορία με στόχο να παραμείνει σε αυτή όσο πιο άνετα γίνεται, όμως απέναντι στην πιο ομοιογενή εξάδα του πρωταθλήματος οι πιθανότητες για κάτι καλό είναι ελάχιστες.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση του έτερου των «νεοφώτιστων», Αρη, ο οποίος θα υποδεχθεί την ευχάριστη έκπληξη της περυσινής διοργάνωσης, Παγκράτι.
Ο Εθνικός θα φιλοξενήσει στην Αλεξανδρούπολη τη Λαμία, η ΕΑΠ θα παίξει στην Πάτρα με την Ορεστιάδα, ενώ ο δυνατός ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να περάσει χωρίς απώλειες από την Κυψέλη, με αντίπαλο τον Πανελλήνιο.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!