Παγκόσμια ρεκόρ από Πίρσολ στα 200μ. ύπτιο και την ομάδα 4Χ100μ. ελεύθερο ανδρών των ΗΠΑ
Δύο παγκόσμια ρεκόρ σημειώθηκαν το βράδυ, στους αγώνες κολύμβησης των χωρών του Ειρηνικού Ωκεανού, οι οποίοι διεξάγονται στη Βικτόρια του Καναδά. Και τα δύο ήταν... αμερικανικής προέλευσης, με «δράστες» τον Ααρον Πίρσολ και την ομάδα 4Χ100μ. ελεύθερο ανδρών.
Δύο παγκόσμια ρεκόρ σημειώθηκαν το βράδυ, στους αγώνες κολύμβησης των χωρών του Ειρηνικού Ωκεανού, οι οποίοι διεξάγονται στη Βικτόρια του Καναδά. Και τα δύο ήταν… αμερικανικής προέλευσης, με «δράστες» τον Ααρον Πίρσολ και την ομάδα 4Χ100μ. ελεύθερο ανδρών.
Ο Πίρσολ επιβεβαίωσε την απόλυτη κυριαρχία του στα 200μ. ύπτιο, καταρρίποντας για μία ακόμη φορά το παγκόσμιο ρεκόρ με χρόνο 1:54.44. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν φυσικά δικό του με 1:54.66 (το είχε σημειώσει στις 29 Ιουλίου 2005, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ).
Ο Αμερικανός κατέχει τις εννέα από τις έντεκα κορυφαίες επιδόσεις όλων των εποχών, ενώ παραμένει αήττητος στο συγκεκριμένο αγώνισμα εδώ και έξι χρόνια.
Στα 4Χ100μ. ελεύθερο ανδρών, η ομάδα των ΗΠΑ αποτελούμενη από τους Μάικλ Φελπς, Κάλεν Τζόουνς, Νιλ Ουόκερ και Τζέσιον Λέζακ πέτυχε χρόνο 3:12.46 και πήρε το ρεκόρ από τους Νοτιοαφρικανούς, που το κατείχαν με 3:13.17 από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (15/8/2004).
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράβαση καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ στη βαθμολογία (που χάνει στο Περιστέρι)
LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Λεβαδειακός για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.
Συμπληρώθηκε το «παζλ» των ομάδων που υποβιβάζονται από τον Α΄ όμιλο της Super League 2 στη Γ΄ εθνική, μετά τα ματς της 8ης αγωνιστικής των play out. Καβάλα, Καμπανιακός, ΠΑΣ Γιάννινα και Μακεδονικός.