
Ο Ανόφθαλμος Χίτλερ χρήζει άμεσης προστασίας
Στο χείλος της εξαφάνισης κρέμεται το «σκαθάρι-Χίτλερ» (Anopthalmus hitleri), ένα μικρό, καφέ, τυφλό έντομο που ζει σε σπηλιές και ανακαλύφθηκε τη δεκαετία του 1930 από έναν λάτρη του Τρίτου Ράιχ.
36
Στο χείλος της εξαφάνισης κρέμεται το «σκαθάρι-Χίτλερ» (Anopthalmus hitleri), ένα μικρό, καφέ, τυφλό έντομο που ζει σε σπηλιές. Την ευθύνη φέρουν εν μέρει οι συλλέκτες, που αναζητούν το σκαθάρι κυρίως λόγω του ιδιαίτερου ονόματός του.
Ο εξάποδος Χίτλερ ανακαλύφθηκε τη δεκαετία του 1930 από τον Όσκαρ Σέιμπελ, λάτρη του Τρίτου Ράιχ, ο οποίος του έδωσε το όνομα του ινδάλματός του.
Οι εντομολόγοι αδιαφορούν για το έντομο, όμως οι νεοναζί το λατρεύουν, αναφέρει στο τελευταίο τεύχος του το γερμανικό National Geographic.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υπαίθριο πρότυπο πάρκο θέλει να δημιουργήσει ο Δήμος Καρπάθου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινές φυλάκισης πέντε ετών και οκτώ μηνών σε Μελά και Ρέππα
- O Αλέγκρι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Νάπολι (pic)
- ΠΑΣΟΚ: Μονόδρομος η παραίτηση Ντόκου – Η κυβέρνηση των αρίστων της ΝΔ σιωπά για το πρωτοφανές συμβάν
- Η Τζόντι Φόστερ θεωρεί ότι η «F1» με τον Μπραντ Πιτ δημιουργήθηκε με ΑΙ
- Γνωστός τράπερ, διάσημο μοντέλο και influencer κατηγορούνται για παράνομη διαφήμιση σε τυχερά παιχνίδια




