Στα ημιτελικά του τουρνουά της Στοκχόλμης η Δανιηλίδου στο διπλό
Οι υποχρεώσεις της Λένας Δανιηλίδου στο απλό του διεθνούς τουρνουά «Nordea Nordic Light Open», που διεξάγεται στη Στοκχόλμη, μπορεί να ολοκληρώθηκαν στον β γύρο, αλλά δε συνέβη το ίδιο και στο διπλό. με παρτενέρ τη Γερμανίδα, Γιασμίν Βόερ, επικράτησαν 6-4, 6-0 των Έμμα Λέιν (Φινλανδία) / Καρολίν Βοσνιάτσκι (Δανία).
Οι υποχρεώσεις της Λένας Δανιηλίδου στο απλό του διεθνούς τουρνουά «Nordea Nordic Light Open», που διεξάγεται στη Στοκχόλμη, μπορεί να ολοκληρώθηκαν στον β γύρο, αλλά δε συνέβη το ίδιο και στο διπλό.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 67 αυτή την εβδομάδα στην παγκόσμια κατάταξη, με παρτενέρ τη Γερμανίδα, Γιασμίν Βόερ, επικράτησαν 6-4, 6-0 των Έμμα Λέιν (Φινλανδία) / Καρολίν Βοσνιάτσκι (Δανία) και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του διπλού.
Στους «4» του τουρνουά, θα αντιμετωπίσουν τις Μπιρνέροβα (Τσεχία) / Γκαϊντόσοβα (Σλοβακία).
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.