Δύο «καθαρές» νίκες και πάμε Σμύρνη, λέει ο Χαριτωνίδης
Αισιοδοξία για πρόκριση στο φάιναλ φορ του Ευρωπαϊκού Λιγκ κυριαρχεί στο... στρατόπεδο της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ των ανδρών. Οι δύο νίκες στο τουρνουά του Ζάγκρεμπ φέρνουν την Ελλάδα κοντά στα τελικά της Σμύρνης, όπως παραδέχεται και ο Κώστας Χαριτωνίδης.
66
Αισιοδοξία για πρόκριση στο φάιναλ φορ του Ευρωπαϊκού Λιγκ κυριαρχεί στο… στρατόπεδο της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ των ανδρών.
Οι δύο νίκες στο τουρνουά του Ζάγκρεμπ φέρνουν την Ελλάδα κοντά στα τελικά της Σμύρνης, όπως παραδέχεται και ο Κώστας Χαριτωνίδης.
Μιλώντας για τις νίκες επί Κροατίας και Τουρκίας, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός σχολίασε:
«Στα δύο τελευταία παιχνίδια πήγαμε πολύ καλά. Είχαμε μεγάλη αυτοσυγκέντρωση στο ματς με την Κροατία και παίξαμε πολύ καλά, όπως άλλωστε δείχνει και το αποτέλεσμα, αλλά και τα ποσοστά που πιάσαμε.
Και η καλή μας απόδοση είχε συνέχεια και στο χθεσινό ματς με την Τουρκία. Παρόλο που ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, τα παιδιά έδειξαν ότι είχαν δυνάμεις και πήραν τη νίκη. Μια νίκη που μας δίνει τη δυνατότητα να κοιτάμε την πρόκριση».
Ακολουθούν δύο ημέρες προπονήσεων, σήμερα και αύριο) και την Πέμπτη η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Σλοβακία και το τελευταίο τουρνουά. Εκεί, θα παίξει με την «οικοδέσποινα», την Τουρκία και την Ισπανία. Αναφερόμενος στο τουρνουά αυτό, ο Κώστας Χαριτωνίδης τόνισε:
«Η Ισπανία είναι μία καλή ομάδα. Με Τουρκία και Σλοβακία έχουμε ξαναπαίξει και έχουμε κερδίσει, όμως, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι τους έχουμε κερδίσει.
Πρέπει να παίξουμε ξανά καλά και να πάρουμε τις νίκες. Αν κερδίσουμε δύο παιχνίδια με 3-0 θα περάσουμε στην τελική φάση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 24.01.2026]
- Οι ΗΠΑ απειλούν να στερήσουν από το Ιράκ τα πετροδολάριά του λόγω της ιρανικής επιρροής στη χώρα
- Ίντερ – Πίζα 6-2: Σάρωσαν οι «νερατζούρι» μετά τα δυο γκολ των φιλοξενούμενων
- Πρίγκιπας Χάρι εναντίον Τραμπ για το Αφγανιστάν – «Υπηρέτησα εκεί. Έχασα φίλους εκεί»
- Κορυδαλλός: Με την απειλή μαχαιριού έκανε τρεις απόπειρες ληστείας σε φαρμακεία μέσα σε λίγη ώρα
- Μετέφερε από την Αίγυπτο χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρα – 32χρονος συνελήφθη στο Αεροδρόμιο

