Πράσινο φως από την UEFA για τη συμμετοχή της Μίλαν στο Champions League
Η αγωνία για τη Μίλαν έλαβε τέλος, και μάλιστα αίσιο. Οι «ροσονέρι» θα αγωνιστούν κανονικά στο Champions League, καθώς η UEFA άναψε το πράσινο φως για τη συμμετοχή τους στο γ προκριματικό γύρο, όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Κορκ Σίτι-Ερυθρός Αστέρας (πρώτος αγώνας 0-1).
Η αγωνία για τη Μίλαν έλαβε τέλος και μάλιστα με αίσια έκβαση.
Οι «ροσονέρι», οι πιο «ευνοημένοι» ίσως της δικαστικής απόφασης για το calciopoli, θα αγωνιστούν κανονικά στο Champions League, καθώς η UEFA άναψε το πράσινο φως για τη συμμετοχή τους στο γ προκριματικό γύρο, όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Κορκ Σίτι-Ερυθρός Αστέρας.
Έτσι, η ομάδα του Μιλάνου υπέστη τις μικρότερες δυνατές συνέπειες από την εμπλοκή της στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων του campionato και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδό της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Πιθανότερος αντίπαλός της ο Ερυθρός Αστέρας του Ντούσαν Μπάγιεβιτς, που έχει επιβληθεί στον πρώτο αγώνα επί της Κορκ Σίτι με 1-0 μέσα στην Ιρλανδία.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.