Αλλαγές στο ΔΣ της κυπριακής Λαϊκής Τράπεζας
Σημαντικές ανακατατάξεις στη διοικητική δομή του ομίλου της κυπριακής Λαϊκής Τράπεζας ανακοινώθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου. Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Χρίστος Στυλιανίδης.
27
Σημαντικές ανακατατάξεις στη διοικητική δομή του ομίλου της κυπριακής Λαϊκής Τράπεζας ανακοινώθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου.
Το ΔΣ εξέλεξε διευθύνοντα σύμβουλο τον Χρίστο Στυλιανίδη, στη θέση του Μιχάλη Ερωτόκριτου. Επίσης, εξέλεξε τον Νεοκλή Λυσσάνδρου μη εκτελεστικό πρόεδρο, θέση που κατείχε ο Κίκης Λαζαρίδης, ο οποίος αποχώρησε στις αρχές της περασμένης βδομάδας από τον όμιλο.
Στο ΔΣ διορίστηκε επίσης η Ρένα Ρουβυθά, γενική διευθύντρια των εργασιών του ομίλου στην Ελλάδα, ενώ αποχώρησε ο Θεόφιλος Θεοφίλου.
Επίσης, συστάθηκε μια Εκτελεστική Επιτροπή, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο Χρίστος Στυλιανίδης και μέλη της οι γενικοί διευθυντές του ομίλου, Μιχάλης Λούης, Πέτρος Πέτρου, Παναγιώτης Κουνής καθώς και ο Κυριάκος Μάγειρας, διευθυντικό στέλεχος της Marfin.
Η Επιτροπή θα έχει την ευθύνη εφαρμογής των αποφάσεων του ΔΣ του ομίλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ιταλία: Έκκληση στον Πάπα απευθύνει η μητέρα του παιδιού στο οποίο μεταμοσχεύθηκε κατεστραμμένη καρδιά
- Ετοιμάζει η Ελλάδα αποστολή δυνάμεων στη Γάζα στο πλαίσιο της Διεθνούς Δύναμης Σταθεροποίησης (ISF);
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στην Τούμπα και την «γκέλα» του Παναθηναϊκού
- Παναθηναϊκός-ΑΕΛ 1-1: Δεν μπορούν τα «πράσινα» παλικάρια να φτάσουν στην τετράδα
- Νετανιάχου: Η συμφωνία των ΗΠΑ με το Ιράν προϋποθέτει διάλυση των υποδομών εμπλουτισμού ουρανίου
- «Το ΥΠΠΟ οφείλει να αποκτήσει άμεσα τις φωτογραφίες της εκτέλεσης των 200», λέει ο σύλλογος υπαλλήλων του


