Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Aποκαλύψεις για την υπόθεση του Αλεξ από γονείς εμπλεκόμενου ανήλικου
Νέα διάσταση στην υπόθεση της εξαφάνισης του Αλεξ Μεσχισβίλι έδωσαν οι δημόσιες αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησαν οι γονείς εμπλεκόμενου ανήλικου. Η μητέρα του ανήλικου συνάντησε τη μητέρα του Αλεξ και της εξιστόρησε τα γεγονότα της επίμαχης νύχτας.
Νέα διάσταση στην υπόθεση της εξαφάνισης του Αλεξ Μεσχισβίλι έδωσαν οι δημόσιες αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησαν οι γονείς εμπλεκόμενου ανήλικου. Η μητέρα του ανήλικου συνάντησε τη μητέρα του Αλεξ και της εξιστόρησε τα γεγονότα της επίμαχης νύχτας, όπως τα κατάθεσε ο γιος της στην ασφάλεια.
Η μητέρα του ανήλικου συναντήθηκε με τη μητέρα του Αλεξ και της αποκάλυψε ότι ο γιος της ήταν έναν από τα παιδιά που τραυμάτισαν θανάσιμα τον 11χρονο και στη συνέχεια εξαφάνισαν τη σορό του, τον περασμένο Φεβρουάριο στο κέντρο της Βέροιας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε έντονα συγκινησιακό κλίμα.
Παράλληλα, ο πατέρας του ανήλικου δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι ο γιος του μαζί με άλλα τέσσερα παιδιά κυνήγησαν τον Αλεξ στο κέντρο της Βέροιας και σε κάποια στιγμή, ένα από τα παιδιά του έβαλε τρικλοποδιά με αποτέλεσμα ο 11χρονος να πέσει και να χτυπήσει το κεφάλι του σε σκαλοπάτια. Ο Αλεξ άρχισε να αιμορραγεί και έχασε τις αισθήσεις του.
Τα πέντε παιδιά φοβούμενα για τις συνέπειες αντί να καλέσουν ασθενοφόρο, ή να ενημερώσουν τους γονείς τους, τον μετέφεραν και τον εγκατέλειψαν στο υπόγειο του ερειπωμένου σπιτιού, το οποίο είχαν υποδείξει στις καταθέσεις τους.
Την εκδοχή αυτή για τα γεγονότα της επίμαχης νύχτας έχει καταθέσει ο ανήλικος στην ασφάλεια, όπου ολοκληρώθηκε ο γύρος των καταθέσεων των πεντε παιδιών. Τώρα τη σκυτάλη έχουν αναλάβει οι πραγματογνώμονες – παιδοψυχίατροι.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου