Πέμπτη 23 Απριλίου 2026
weather-icon 14o
Δίωξη κατά των Γιουβέντους, Μίλαν, Φιορεντίνα και Λάτσιο ασκήθηκε στην Ιταλία

Δίωξη κατά των Γιουβέντους, Μίλαν, Φιορεντίνα και Λάτσιο ασκήθηκε στην Ιταλία

Διώξη κατά της Γιουβέντους, της Μίλαν, της Φιορεντίνα και της Λάτσιο άσκησε ο αθλητικός δικαστής που ερευνά το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Όπως ανακοίνωσε η ιταλική Ομοσπονδία ο Στέφανο Παλάτσι ζητά την προσαγωγή σε δίκη των τέσσάρων συλλόγων.

 

66

Διώξη κατά της Γιουβέντους, της Μίλαν, της Φιορεντίνα και της Λάτσιο άσκησε ο αθλητικός δικαστής που ερευνά το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Όπως ανακοίνωσε η ιταλική Ομοσπονδία ο Στέφανο Παλάτσι ζητά την προσαγωγή σε δίκη 30 «αντικειμένων» από τους τέσσερις συλλόγους με κατηγορίες, που είναι δυνατό να επιφέρουν ποινές που θα περιλαμβάνουν από πρόστιμα (το «παραθυράκι» της υπόθεσης), έως αποκλεισμούς και υποβιβασμό στα εθνικά πρωταθλήματα.

Ακόμα όμως δεν έχουν γίνει γνωστά τα πρόσωπα στα οποία έχει ασκηθεί η δίωξη.

Η δίκη θα ξεκινήσει την επόμενη Τρίτη, 28 Ιουνίου, στην αίθουσα Τύπου του σταδίου «Ολύμπικο» της Ρώμης και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα σε 2-3 ημέρες. Οσοι καταδικαστούν έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση, η οποία θα εκδικαστεί στις 9 Ιουλίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 23 Απριλίου 2026
Cookies