Ακόμα ένας έλληνας της ξενιτιάς ετοιμάζεται για το Μουντομπάσκετ, έχοντας... γεμάτα τα χέρια! Ο Νίκος Ζήσης στέφθηκε Πρωταθλητής Ιταλίας, καθώς η Μπενετόν επικράτησε με 69-68 της Κλιμάμιο και με 3-1 στις νίκες πήρε τον τίτλο.
Ακόμα ένας έλληνας της ξενιτιάς ετοιμάζεται για το Μουντομπάσκετ, έχοντας… γεμάτα τα χέρια! Ο Νίκος Ζήσης στέφθηκε Πρωταθλητής Ιταλίας, καθώς η Μπενετόν επικράτησε με 69-68 της Κλιμάμιο και με 3-1 στις νίκες πήρε τον τίτλο.
Ο Έλληνας άσος αγωνίστηκε 25 λεπτά, έχοντας ουσιαστική προσφορά στα τελευταία δευτερόλεπτα με 2/2 βολές και 1 ασίστ. Ολοκλήρωσε το ματς με 7 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 6 κερδισμένα φάουλ.
Πρώτος σκόρερ της Μπενετόν στον τέταρτο και τελευταίο τελικό ήταν ο Σισκάουσκας με 18 πόντους. Εξάλλου, ο λιθουανός ήταν αυτός που με 1/2 βολές στο τέλος έδωσε τη νίκη – τίτλου στην ομάδα του Τρεβίζο.