Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ονόματα υποψηφίων για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές από τη ΝΔ
Τα ονόματα υποψηφίων που στηρίζει στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές ανακοίνωσε την Τετάρτη η Νέα Δημοκρατία. Πρόκειται για υποψήφιους νομάρχες, δημάρχους πρωτευουσών νομών και Δήμων που στηρίζει το κόμμα.
Τα ονόματα υποψηφίων που στηρίζει στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές ανακοίνωσε την Τετάρτη η Νέα Δημοκρατία. Πρόκειται για υποψήφιους νομάρχες, δημάρχους πρωτευουσών νομών και Δήμων που στηρίζει το κόμμα.
Μεταξύ αυτών, οι υποψήφιοι νομάρχες-δήμαρχοι πρωτευουσών που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής: Κουπτσίδης Δημοσθένης (Νομαρχία Γρεβενών), Υψηλάντης Βασίλειος (Νομαρχία Δωδεκανήσου), Χατζηευθυμίου Χατζής (Δήμος Ρόδου), Κούρτης Χρήστος (Δήμος Αλεξανδρούπολης), Γρηγοράκης Αντώνης (Νομαρχία Ηρακλείου), Βελγάκης Εμμανουήλ (Δήμος Ηρακλείου), Φέτσης Βασίλειος (Δήμος Λευκάδας), Βρουλής Παντελής (Δήμος Χίου).
Στην Αττική, η ΝΔ υποστηρίζει τους: Θεοδωρόπουλο Ιωάννη (Γλυφάδα), Πετούση Μαρία (Νέα Ερυθραία), Φωτόπουλο Χρήστο (Νέα Χαλκηδόνα), Ματθαίου Άρη (Υμηττού), Αναστασίου Δημήτριο (Βάρη), Χριστόπουλο Γιώργο (Ραφήνα), Σύρκο Χρυσόστομο (Μεγαρέων), Γκίνη Στυλιανό (Αμπελακίων), Κίτσιο Ευάγγελο (Νίκαιας) και Αγαπίου Ευάγγελο (Σαλαμίνας).
Στην Θεσσαλονίκη, το κυβερνών κόμμα υποστηρίζει τους: Αθανασιάδη Γεώργιο (Εγνατίας), Παπαδόπουλο Χαράλαμπο (Κορωνείας), Πανέρη Νικόλαο (Μίκρας), Καϊτετζίδη Ιγνάτιο (Πανοράματος), Λιάμα Διαμαντή (Ρεντίνας), Κανάκα Γεώργιο (Χαλάστρας) και Ακτσελή Γεώργιο (Μενεμένης).
Εμφάνιση Ζαγορίτη, Ντινόπουλου, Πιπιλή
Κριτική στην διοίκηση της υπερνομαρχίας για έλλειψη έργου άσκησε σήμερα ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Ζαγορίτης, μιλώντας σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην οποία βασικοί ομιλητές ήταν ο υποψήφιος υπερνομάρχης της Νέας Δημοκρατίας Αργύρης Ντινόπουλος και η υποψήφια νομάρχης Φωτεινή Πιπιλή.
Μιλώντας για τους υποψηφίους της υπερνομαρχίας ο κ. Ζαγορίτης υπογράμμισε ότι είναι πρόσωπα που έχουν δύναμη, είναι τα πιο ικανά, με έργο, σε αντίθεση με άλλα που τους δόθηκε η ευκαιρία και έχουν μηδενικό έργο. Διευκρίνισε ότι αναφέρεται στη σημερινή διοίκηση της υπερνομαρχίας.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου