Και η ΠΑΕ Ιωνικός αποφάσισε να ενταχθεί στην Σούπερ Λίγκα
Θετικά ανταποκρίθηκε η ΠΑΕ Ιωνικός στη κάλεσμα που της έκανε την Δευτέρα η Σούπερ Λίγκα - όπως και στους ΠΑΟΚ, Αιγάλεω - για ένταξη στους κόλπους της. «Αφού η Σούπερ Λίγκα αποκτά θεσμικό ρόλο, ο Ιωνικός δεν έχει λ΄γο να απέχει» εξήγησε ο μεγαλομέτοχος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Χρήστος Κανελλάκης.
Θετικά ανταποκρίθηκε η ΠΑΕ Ιωνικός στη κάλεσμα που της έκανε την Δευτέρα η Σούπερ Λίγκα – όπως και στους ΠΑΟΚ, Αιγάλεω – για ένταξη στους κόλπους της. «Αφού η Σούπερ Λίγκα αποκτά θεσμικό ρόλο, ο Ιωνικός δεν έχει λ΄γο να απέχει» εξήγησε ο μεγαλομέτοχος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Χρήστος Κανελλάκης.
«Ο Ιωνικός δεν ήταν ποτέ αντίθετος στη δημιουργία ενός σύγχρονου φορέα που θα αναλάμβανε τη διαχείριση και τη διοργάνωση του πρωταθλήματος της πρώτης εθνικής κατηγορίας.
» Ωστόσο, επειδή σεβόμαστε και υπηρετούμε τους θεσμούς είχαμε ζητήσει (22 Νοεμβρίου 2005) να υπάρξει διάλογος και σύγκλιση απόψεων από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (ΠΑΕ, ΕΠΟ, ΕΠΑΕ, Πολιτεία κλπ), έτσι ώστε το νέο μοντέλο διοίκησης του επαγγελματικού πρωταθλήματος να αποκτήσει στέρεες βάσεις.
» Τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει, καθώς ήδη έχει προωθηθεί στη Βουλή το σχέδιο νόμου για τον επαγγελματικό αθλητισμό και η σούπερ λίγκα αποκτά σάρκα και οστά.
» Αφού, λοιπόν, η Σούπερ λίγκα αποκτά θεσμικό ρόλο, ο Ιωνικός δεν έχει λόγο να απέχει και έτσι θα ανταποκριθούμε θετικά στην πρόσκληση που μας εστάλη και θα συζητήσουμε με όλους σε ισότιμη βάση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κανελλάκης.
Ανησυχία εκφράζεται στην πειραϊκή ΠΑΕ για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην έναρξη των έργων που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο γήπεδο της Νεάπολης.
Παρά τις δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής της Νίκαιας, τα έργα (ανακατασκευή χλοοτάπητα, κλπ) δεν έχουν ξεκινήσει.
Το γεγονός έχει θορυβήσει τους ανθρώπους του Ιωνικού, αφού στις 12 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με την ΑΕΚ, αλλά αν η καθυστέρηση συνεχιστεί ενδέχεται το γήπεδο να μην είναι έτοιμο.
Στο μεταγραφικό «μέτωπο», ο σχεδιασμός προβλέπει ότι θα πραγματοποιηθούν ακόμη τρεις (τουλάχιστον) μεταγραφές. Την ίδια στιγμή, αξιολογούνται οι προτάσεις κάποιων ομάδων, που ζητούν ως δανεικούς παίκτες του Ιωνικού.
Ακόμη, η ΠΑΕ Ιωνικός θα στραφεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για το θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών και θα ζητήσει να της επιστραφούν εντόκως τα χρήματα που παρακρατήθηκαν γι αυτό τον σκοπό, αφού αποδείχθηκε ότι οι ποδοσφαιριστές της Α Εθνικής υπήρξαν ανασφάλιστοι την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.